Ο Αντρέας Γεωργίου είναι τελειομανής, θα γυρίσει όσες φορές χρειάζεται μια σκηνή για να βγει όπως τη θέλει. Η μεταγραφή του στον Alpha ήταν η έκπληξη του καλοκαιριού, ένα στοίχημα για δύο νέες σειρές, μια μεγάλη πρόκληση.

Πέρσι το Φεβρουάριο είχατε ανακοινώσει καινούρια σειρά ​όπου θα πρωταγωνιστούσες,  με τίτλο «8 Λέξεις​». Όλα έδειχναν πως προοριζόταν για τον ΑΝΤ1. Τι άλλαξε από τότε;


Δεν είχαμε ανακοινώσει ποτέ τίποτα επίσημα εμείς. Πιθανόν μαθεύτηκε η σκέψη για τη συγκεκριμένη σειρά επειδή κάναμε ένα γύρισμα. Η αλήθεια είναι πως πέρσι, πιλοτικά, γυρίσαμε επεισόδια για τρεις διαφορετικές σειρές. Και πριν από το Μπρούσκο πάντα κάναμε γυρίσματα πιλοτικά κάποια επεισόδια για διάφορα κόνσεπτ, ώστε να δούμε τελικά σε ποιο θα καταλήξουμε. Είναι απαραίτητο να παρουσιάσεις έναν πιλότο στο κανάλι, μάλιστα γυρίζοντάς τον αντιλαμβάνεσαι αν χρειάζεται να κάνεις και κάποιες αλλαγές, διαμορφώνεις το πρότζεκτ. Ο λόγος που δεν προχώρησε η σειρά 8 Λέξεις δεν είναι επειδή δεν μας άρεσε, αντιθέτως μας άρεσε πάρα πολύ. Απλώς ένιωσα ότι ειδικά για μένα το να πρωταγωνιστήσω σε μια σειρά αμέσως μετά το Μπρούσκο δεν ήταν σωστό, ήταν πολύ σύντομο το διάστημα. Ένιωσα την ανάγκη να μείνω λίγο εκτός υποκριτικής, να μείνω στη σκηνοθεσία.

Όλοι περιμένουν πως στο Τατουάζ θα εμφανιστείς κάποια στιγμή. Δεν θα συμβεί;

Το ξέρω. Πολύς κόσμος με ρωτάει αν τελικά εγώ θα είμαι ο δολοφόνος. Πήρα πολλά μηνύματα.

Σε κούρασε ίσως αυτή η υπερέκθεση, ύστερα από τέσσερα χρόνια σε πρωταγωνιστικό ρόλο και μάλιστα σε καθημερινή σειρά;

Όχι, καθόλου δεν το ένιωσα αυτό. Απλώς με κούρασε ότι έπαιζα σε πάρα πολλές σκηνές και δεν μπορούσα να βλέπω το μόνιτορ. Η σκηνοθεσία πάντα είναι πρόκληση και φέτος ήθελα να αφοσιωθώ μόνο σε αυτό.

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]