Ελεονώρα Μελέτη: 'Είχα το πράσινο φως από την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το γραφείο Τύπου'

0
Το Happy Day και ο Βασίλης Τσατσανης συνάντησαν την παρουσιάστρια, Ελεονώρα Μελέτη, κι εκείνη μίλησε έξω από τα δόντια για τον τρόπο με τον οποίο το κανάλι του Φαλήρου την άφησε ξαφνικά εκτός…

«Δεν βγαίνεις ποτέ να πεις ότι θα κάνεις μια εκπομπή χωρίς να έχεις εξασφαλίσει ή να σου έχουν δώσει την άδεια να μιλήσεις γι’ αυτό δημόσια. Εγώ δεν μιλάω ποτέ για τα σχέδιά μου αν δεν τα έχω κλείσει. Από τη στιγμή που εγώ είχα το πράσινο φως από την κ. Άλκηστη Μαραγκουδάκη και το γραφείο Τύπου να βγω και να πω ότι έχουμε εξασφαλίσει την εκπομπή 3 με 5 infotainment για του χρόνου… Μετά τις τελευταίες συναντήσεις που είχαμε κάνει με τους ιθύνοντες, 17 Ιουλίου, 20 Ιουλίου και 23 Ιουλίου, είχαμε τροχοδρομήσει να βρούμε τον κόσμο που θα πλαισιώσει την ομάδα.

Για το My Style Rocks είχε γίνει μια συζήτηση τον Ιούλιο αλλά είχαμε πει ότι επειδή εγώ δεν θα ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό πέρα από το infotainment, δεν ήταν στα σχέδιά μου, θα προτιμούσα να το κάνει κάποιος άλλος. Για το Voice είχε γίνει μια συζήτηση σε περίπτωση που φύγει ο Γιώργος Καπουτζίδης, αν φύγει…

Επειδή τα πράγματα έγιναν λίγο γρήγορα επειδή έπρεπε να φύγω για τον Άγιο Δομίνικο, η αρχική συμφωνία που κάναμε υπήρχε σε ένα έγγραφο το οποίο δεν είχε επίσημο χαρακτήρα, και είπαμε όταν επιστρέψω θα συμφωνήσουμε στα παρακάτω. Μετά ζητήθηκε να περιμένω μέχρι να τελειώσει το Πανόραμα, μετά έγιναν κάποιες αλλαγές στην ηγεσία και κανένας δεν αναλάμβανε να υπογράψει συμβόλαια. Εγώ σαν επαγγελματίας γκρίνιαζα να υπογράψουμε, αλλά όταν σε διαβεβαιώνουν να ψάξεις να βρεις κόσμο κ.λπ., κάποια στιγμή δεν θες να γίνεσαι και φορτικός.

Δεν μπορώ να γνωρίζω ποιος και γιατί άλλαξε την τροπή των σχεδίων. Ήμουν στην Κρήτη και χτύπησε το κινητό μου 21 Αυγούστου. Αυτό που μου ανακοινώθηκε με μήνυμα ξεκάθαρο ήταν ότι λόγω κάποιων αλλαγών που έχουν γίνει μέσα στο κανάλι, τα μπάτζετ των εκπομπών έχουν αναπροσαρμοστεί και δεν είναι τα ίδια που ήταν πριν από μερικούς μήνες».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !