Η αλλαγή ιδιοκτησίας του Έψιλον μέσα στον Αύγουστο δημιούργησε την απορία για το ποιος από τους δύο (Βρυώνης και Σαββίδης) θα πληρώσει τους εργαζόμενους του σταθμού τόσο αυτόν τον καλοκαιρινό μήνα,αλλά και τους υπόλοιπους μέχρι να αναλάβει δράση ο Ρώσος επιχειρηματίας.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τα δεδουλευμένα των εργαζομένων του καναλιού μέχρι τις 10 Αυγούστου οφείλει να τα καταβάλλει ο Φίλιππος Βρυώνης, ενώ μετά από αυτή την ημερομηνία η υποχρέωση αυτή περνά στον Ιβάν Σαββίδη. Με άλλα λόγια θα γίνει επιμερισμός για το μήνα του Αυγούστου.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου η νέα ιδιοκτησία δεν έχει δικαίωμα να πειράξει τίποτα από το υπάρχον πρόγραμμα του σταθμού. Σε ένα μήνα θα έρθει και ο νέος CEO και μέχρι να αρχίσει το νέο πρόγραμμα του Ιανουαρίου θα διαμορφώνει το τοπίο στο κανάλι. Φυσικά το αν θα διατηρηθούν οι υπάρχουσες εκπομπές θα αξιολογηθεί τόσο από το περιεχόμενο όσο και τα νούμερα τηλεθέασης του κάθε προγράμματος.

Πάντως η πρόθεση της πλευράς Σαββίδη δεν είναι πρόθυμη να μπει στη διαδικασία απολύσεων, ωστόσο θα γίνει μία επανεξέταση όλων των βιογραφικών από το νέο διευθυντή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]