Ο Γιώργος Παπαδάκης, για μια ακόμα τηλεοπτική σεζόν, μας είπε το πρωί της Δευτέρας: Καλημέρα Ελλάδα. Ανανεωμένος και εμφανώς αδυνατισμένος, ο γνωστός δημοσιογράφος, καλωσόρισε το τηλεοπτικό κοινό στην πρωινή παρέα του ΑΝΤ1, μαζί με την Μπάγια Αντωνοπούλου και τον Ντίνο Σιωμόπουλο. Ο ίδιος θέλησε να πει δυο λόγια στους τηλεθεατές:

«Kαλημέρα Ελλάδα! Kαλημέρα φίλες και φίλοι! Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ξαναγυρίζουμε σπίτι μας, γιατί θεωρούμε αυτό τον χώρο σπίτι μας. Είναι το δεύτερο σπίτι μας. Έχουμε ένα σπίτι που κοιμόμαστε κι ένα σπίτι που δουλεύουμε. Έχουμε το σπίτι με την οικογένειά μας, αλλά έχουμε και το σπίτι με όλη αυτή την οικογένεια: των ανθρώπων που είναι πίσω από τις κάμερες, των ανθρώπων που είναι στο κοντρόλ, των ανθρώπων που είναι στους δρόμους, αλλά πάνω απ’ όλα των ανθρώπων που είναι στους τηλεοπτικούς δέκτες και μας παρακολουθούν.

Σας στέλνουμε την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας που τόσα χρόνια έχουμε δημιουργήσει αυτή τη σχέση και που δεν πρόκειται να αλλάξει με τίποτα! Θα είναι μια σχέση που θα στηρίζεται στις δικές σας ανάγκες και στην προσπάθεια τη δική μας να τις δημοσιοποιήσουμε και να πιέσουμε, ώστε κάποιοι να λύσουν προβλήματα.

Με λιγότερα βάρη, προσωπικά, αλλά με πολλά βάρη και ευθύνες για την ενημέρωση τη δική σας. Τι θα αλλάξει φέτος στην εκπομπή; Τίποτα! Το να ξεκινάει μια τηλεοπτική εκπομπή, έχουν την εντύπωση οι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτή ότι τα πάντα κινούνται γύρω από αυτούς. Όχι. Τα πάντα είναι έξω, στη ζωή. Εκεί έξω στη ζωή θα είμαστε κι εμείς. Θα φωτίσουμε όλες τις πλευρές τις καθημερινότητας και θα θυμίσουμε σε κάποιους ότι δεν μας ενδιαφέρει η καρέκλα τους αλλά η ασφάλεια των πολιτών.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]