Η Εβελίνα Παπούλια, που φέτος πρωταγωνιστεί στο καινούργιο σίριαλ, Τατουάζ, του Alpha, μιλά τόσο για το αν είναι καλοπληρωμένη ηθοποιός, όσο και για το αν έπρεπε τελικά η νέα σειρά του
Γεωργίου να μπει σε άλλη ζώνη ,μια και τα σχόλια λόγω ερωτικών κι όχι μόνο σκηνών, είναι ποικίλα...

Το επάγγελμα της ηθοποιού την έκανε να κερδίσει πολλά χρήματα; Θεωρεί τον εαυτό της καλοπληρωμένη ηθοποιό;  

«Τα χρήματα είναι αξιοπρεπή που παίρνω. Πιστεύω είμαι καλοπληρωμένη ηθοποιός σύμφωνα με τα δικά μου σταθμά. Εγώ είμαι ικανοποιημένη με αυτά που παίρνω. Η δουλειά που ήταν αναπάντεχα τα χρήματα ήταν το ''Κρεσέντο''! Δεν ήταν τα περισσότερα που είχα πάρει αλλά μου ήρθαν ξαφνικά χωρίς να τα διεκδικήσω. Ο ρόλος μου στους ''Δυο ξένους'' δεν είχε καλά χρήματα ούτε και την δεύτερη χρονιά που έπαιζα. Δεν ήξερα βέβαια και τι χρήματα έπαιζαν για να διεκδικήσω παραπάνω. 

Εγώ με τα χρήματα δεν έχω καθόλου καλή σχέση. Βέβαια αν έχω κέφια μπορεί να είμαι η καλύτερη διαπραγματεύτρια στον κόσμο! Δηλαδή ,αν πραγματικά βαριέμαι το πάρε δώσε μπορεί να πάρω τραγικά χρήματα, αλλά αν έχω κέφια μπορώ να διεκδικήσω πολλά! Αυτό που έχουμε αποκτήσει ως πολυτέλεια και το οφείλουμε στον κ. Τσίπρα και υποκλίνομαι σε αυτό είναι ότι μπορούμε να πούμε όχι σε δουλειές γιατί ξέρουμε ότι δεν θα βγάλουμε μια. Άρα, δεν θα κουραστούμε παραπάνω, άρα εμένα αυτό που μου έχει χαρίσει ο Τσίπρας είναι πολύτιμο χρόνο! Τον ευγνωμονώ τον κ. Τσίπρα γιατί έχω περισσότερο χρόνο για εμένα. Είναι μια περίοδος που ο Έλληνας μπορεί να επιλέξει έναν ποιοτικό χρόνο στη ζωή του το οποίο πριν δεν το είχαμε!

Πιστεύω ότι είμαστε δαιμόνιοι! Αν μας δει από πάνω κάποιος θα πει δεν μπορεί να πεινάνε αυτοί οι άνθρωποι και έχουν τον τρόπο επειδή είμαστε έξω καρδιά να περνάμε και στα δύσκολα καλά και να βοηθάμε ο ένας τον άλλο στην κάθε δυσκολία! Έχουμε γυρίσει είκοσι χρόνια πίσω! Με όλες τις οικονομικές δυσκολίες νιώθω πολύ καλύτερα από τότε που δούλευα σαν σκυλί επί ''Δύο ξένους''»!

Θεωρεί ότι πρέπει να προβάλλεται το ΤΑΤΟΥΑΖ πιο αργά λόγω των σκηνών;  

«Είμαι από τους ανθρώπους που δεν μπορώ να κρίνω γιατί δεν είμαι το κανάλι, για το αν θα πρέπει να παίζει αργότερα το ''Τατουἀζ'' λόγω τον ερωτικών σκηνών. Δεν έχω ολοκληρωμένη άποψη και θα πρέπει να τη στηρίξω την άποψη αυτή. Νομίζω όταν πιάνει κάτι την ώρα που πιάνει νομίζω ότι καλά είναι στην ώρα αυτή», είπε στον δημοσιογράφο, Λάζο Μαντικό, και τον Art Fm 90,6.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]