ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Πασίγνωστος σεναριογράφος δέχτηκε πρόταση από το Έψιλον

Unknown
0

Περί Έψιλον ο λόγος.


Χθες σας ενημερώσαμε από το TVNEA για το νέο πρόγραμμα "Οικογενειακές ιστορίες" που θέλει να εντάξει στην εκπομπή της η Κατερίνας Καινούργιου. (Διάβασε ΕΔΩ )

Η πρώτη πρόταση που αφορά στο σενάριο και τη σκηνοθεσία έγινε και ακούει στο όνομα Παναγιώτης Καποδίστριας.

Το 2011 ο Παναγιώτης είχε δεχτεί ανάλογη πρόταση από το Star, όπου καθημερινά δραματοποιούσε κάποιες ιστορίες τηλεθεατών σε μορφή ταινιών μικρού μήκους, περίπου 25 λεπτών. Το συγκεκριμένο εγχείρημα είχε γίνει για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, η οποία μόλις είχε μετακινηθεί στο κανάλι και η εκπομπή της έκανε μονοψήφια. Τα "σενάρια ζωής" αγαπήθηκαν αμέσως από τον κόσμο και την ανέβαζαν στο 30, ακόμα και στο 35 στην ώρα προβολής τους.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής σεναριογράφος, είχε αναλάβει τα "Σενάρια ζωής" μαζί με τους μαθητές του από τη σχολή "Tabula Rasa", οι οποίοι έγραφαν με τις οδηγίες του τα σενάρια και εναλλάσσονταν ως ηθοποιοί στα καθημερινά επεισόδια. Η συνεργασία του κράτησε για περίπου 2 μήνες, ώσπου κάτι συνέβη με την παραγωγή και ξαφνικά αποχώρησε από το κανάλι δυσαρεστημένος.

Η εκπομπή προσπάθησε με πάρα πολλούς σεναριογράφους και σκηνοθέτες να συνεχίσει τα "Σενάρια ζωής" αλλά δεν τα κατάφερε. Το αποτέλεσμα ήταν κάτι αντιεμπορικό.

Ο σεναριογράφος δεν έχει πει το "ναι". Αν το "Φτιάξε καφέ να στα πω" καταφέρει και πάρει τον Καποδίστρια, τότε σίγουρα θα αποτελέσει ένα δυνατό χαρτί για την εκπομπή, κάτι που θα πρέπει να φοβίζει και την Τσιμτσιλή και την Καραβάτου. Από την άλλη, μια οποιαδήποτε λανθασμένη επιλογή μπορεί εύκολα να λειτουργήσει αρνητικά, οδηγώντας τα νούμερα στην κατηφόρα, αφού το τηλεοπτικό κοινό πλέον δεν πείθεται εύκολα και αντιστέκεται στην προχειρότητα.

Ας ελπίσουμε πως ο Παναγιώτης Καποδίστριας θα δεχτεί την πρόταση και θα ξαναδούμε στην τηλεόραση "Οικογενειακές ιστορίες" με ενδιαφέρον.


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !