Δεν κάνει πίσω ο Γιάννης Βαρδής σε ότι έχει να κάνει με τις διαφορές του με την τελευταία σύζυγο του πατέρα του, Φιλοθέη Μωβ και δηλώνει πως η δικαστική διαμάχη θα φτάσει μέχρι το τέλος.


Ο Γιάννης Βαρδής μίλησε στην εφημερίδα Secret για το τι του λείπει περισσότερο από τον πατέρα του, αλλά και για την δικαστική διαμάχη που έχει με την, Φιλοθέη Μωβ.

«Μου λείπουν αρκετά πράγματα από τον πατέρα μου, η παρέα μας, οι έξοδοί μας, οι πλάκες μας, οι δημιουργικές νύχτες που μου έπαιζε τα κομμάτια που μόλις είχε γράψει, οι συμβουλές του, ακόμη και να τον βλέπω να πίνει καφέ, και ας μη μιλούσαμε. Γενικά είναι μια πολύ μεγάλη απώλεια. Ακόμα προσπαθώ να συνέλθω. Ήμασταν πάρα πολύ δεμένοι. Δεν ξέρω αν θα το ξεπεράσω ποτέ. Σίγουρα αυτό που μπορώ να πω ύστερα από τρία χρόνια είναι ότι σκέφτομαι και πολλά όμορφα πράγματα που έχουμε ζήσει. Είναι ένας άνθρωπος που εγώ δεν μπορώ να μην τον σκέφτομαι καθημερινά. Και τώρα που μιλάμε, τον σκέφτομαι. Τον σκέφτομαι κάθε στιγμή. Θα ήθελα πολύ να ήταν εδώ, να δει την εγγονούλα του» τόνισε και συνέχισε αναφορικά με την δικαστική διαμάχη με την χήρα του Αντώνη Βαρδή: «Με έχει κάνει πιο δυνατό και πιο δύσπιστο στο να εμπιστεύομαι ανθρώπους, ακόμα και όταν μπαίνουν μέσα στο σπίτι μου. Από εδώ και πέρα τους “σκανάρω” καλύτερα τους ανθρώπους και δεν τους εμπιστεύομαι” και συνεχίζει “Τον τελευταίο ενάμισι χρόνο έζησα πολύ σκοτάδι, όσον αφορά την υπόθεση αυτή με την χήρα του πατέρα μου. Κοιτάζω μπροστά, είμαι άνθρωπος που μου αρέσει το φως και όχι το σκοτάδι! Έκανα μια μικρή παρένθεση και παρασύρθηκα και μπήκα λίγο στο σκοτάδι, αλλά γενικά είμαι άνθρωπος του φωτός».

Μέχρι που έχει σκοπό, όμως να φτάσει την δικαστική διαμάχη; «Μέχρι το τέλος. Το τέλος για μένα είναι να κερδίσω αυτό που ήθελε ο πατέρας μου και να γίνουν αυτά που είχε πει. Ο πατέρας μου μας είχε εξηγήσει τι ακριβώς είναι δικό μας από την αρχή. Επειδή λοιπόν άλλαξαν λίγο οι κανόνες, χωρίς τη θέλησή του, θέλω να γίνουν όπως ακριβώς εκείνος είχε πει».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]