Η Μάγδα Τσαγγάνη είναι από τις ηθοποιούς που έχουν βάλει τη σφραγίδα τους τόσο στο θέατρο όσο και στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη. Σε συνέντευξη της στην "Espresso" αποκαλύπτει πως βίωσε το επάγγελμα της.

-Στα πρώτα σου βήματα είχες εμφανιστεί στο θέατρο Καλουτά ως Χιονοβασίλισσα με τον Βασίλη Καΐλα. Τι θυμάσαι από εκείνη την περίοδο;

"Ημασταν και οι δύο παιδιά -αν και εγώ ήμουν λίγο μεγαλύτερη- και ο Βασίλης με θεωρούσε φίλη του και μου έλεγε τις κατακτήσεις του στα κοριτσάκια."


-Κοιτάζοντας πίσω, τι θυμάσαι από τις μέχρι τώρα συνεργασίες σου;

"Εχω, κατά κύριο λόγο, καλές αναμνήσεις. Δεν θα ξεχάσω το 1991 το υπέροχο κλίμα στο θέατρο Ακροπόλ, όταν επιστρέφοντας με σπασμένο χέρι με υποδέχτηκαν αστειευόμενοι και με έκαναν να αισθανθώ μοναδικά. Δεν θα ξεχάσω, επίσης, τη συνεργασία μου με τον Αλέξη Γεωργούλη στον «Εραστή δυτικών προαστίων», με τον οποίο ακόμη και σήμερα, όταν συναντιόμαστε, με φωνάζει «μαμά». Ονειρεμένα είχα περάσει και στις «Σαββατογεννημένες» και στη «Μαρία την άσχημη»."


-Αρα, ο επαγγελματικός σου δρόμος ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα...

"Δεν θα το έλεγα. Στη δουλειά μου έχω ζήσει υπέροχες στιγμές, αλλά και πολλή πίκρα και αδικία. Ο,τι έχω πετύχει το έχω πετύχει με πολλή δυσκολία. Σε τρεις ανθρώπους χρωστάω αυτό που είμαι: Στον δικό μου άνθρωπο, Φώτη Μεταξόπουλο, στον επιχειρηματία Ηλία Μαροσούλη, που με πίστεψε, και στο γούρι μου, όπως τον αποκαλώ, τον Γιώργο Καπουτζίδη. Πήρα το αίμα μου πίσω για όσες πίκρες είχα ζήσει μετά τις «Σαββατογεννημένες». Με έπαιρναν για δουλειά και εγώ έκανα τη δύσκολη, μια και μπορούσα." 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]