Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος σε συνέντευξή του αναφέρθηκε στις συνεργασίες του που έχει κάνει μέχρι σήμερα.

Στις προηγούμενες τηλεοπτικές συνεργασίες σου ήσουν ο εαυτός σου;                                                                                        
Πάντα ήμουν ο εαυτός μου, αλλά όταν σε βάζουν σε συγκεκριμένα οργανόγραμμα πρέπει να τηρείς τους κανόνες. Με άλλα λόγια, όταν ήμουν με τον Γιώργο και τη Φαίη, ήμουν ο εαυτός μου, ή και πέρυσι, με τη Μαρία, το ίδιο, αλλά και στις δύο περιπτώσεις με ένα όριο.

Υπάρχει κάποιος με τον οποίο θα ήθελες να συνεργαστείς;
Έχω κατηγορηθεί γι' αυτό, αλλά είμαι προσαρμοστικός. Βρίσκω πά­ντα τρόπους να συνεργάζομαι, θα ήθελα πολύ να συνεργαστώ με τη Ζέτα Μακρυπούλια. Τη θεωρώ την πιο άρτια και πλήρη παρουσιάστρια αυτήν τη στιγμή. Μπορεί να κάνει ό,τι βάλει στο μυαλό της, ακόμη και ενημέρωση. Δεν βάζει το «εγώ» μπροστά, ενώ ταυτόχρονα δεν έχει τίποτα επιτηδευμένο. Για μένα, ανήκει-στην τριάδα των καλύτερων παρουσιαστριών.

Την τριάδα ποιες τη συμπληρώνουν;
Η Φαίη Σκορδά και η Ελένη Μενεγάκη.

Και σε ό,τι αφορά την αντίστοιχη τριάδα οίους άντρες;
Ο καλύτερος για μένα είναι ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Είναι πλήρης. Συνδυάζει εξυπνάδα, μόρφωση, ευγλωττία, επικοινωνία και κοινωνικότητα. Ωστόσο, έχω μελετήσει τους Έλληνες παρουσιαστές. Ο καθένας έχει τα ατού του. Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι επικοινωνιακός και αγαπητός. Ήταν πάντα το παιδί της διπλανής πόρτας, ο φίλος του τηλεθεατή. Ο Γιώργος Λιάγκας είναι πολύ ευφυής και προσαρμοστικός. Τα ελαττώματα του τα μετατρέπει σε προτερήματα και αξιοποιεί ό,τι εργαλείο διαθέτει. Ο Χρήστος Φερεντίνος, από την άλλη, είναι προσιτός, Νο 1 στα τηλεπαιχνίδια, δεν πάει το μυαλό σου σε άλλο. Ίσως ξεχωρίζω τον Μίλτο Μακρίδη, για τον οποίο Λένε ότι πρόβλημα του είναι η υπερβολική εξυπνάδα του. Ωστόσο θα ήταν παράλειψη να μη βάλω στην τριάδα τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος βρίσκεται στο προσκήνιο σχεδόν 20 χρόνια, θα εθελοτυφλούσα αν δεν το παραδεχόμουν.
                                                                                                     
Πηγή: mytv


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]