Νέο πρόγραμμα...


Νέες εκπομπές στο πρόγραμμα του ΣΠΟΡ FM 94,6! To No1 αθλητικό ραδιόφωνο της χώρας προσθέτει κι άλλη ενημέρωση, αλλά και επί πλέον δόσεις ψυχαγωγίας, και σας κρατάει κολλημένους
στους 94,6!

Η καλή μέρα από τη μπάλα φαίνεται!  
Πρωινή επικοινωνία και ενημέρωση για όλα με τον Βαγγέλη Νεραντζιά. Κάθε μέρα 5 με 7 το πρωί. Για να ξυπνάτε… διαβασμένοι!

Τσούκου – τσούκου μπολ 
Μάνος Σπανόπουλος, Μαρία Ζαφειράτου, Γιώργος Σπανομανώλης στήνουν κάθε πρωί το καλύτερο ραδιοφωνικό αθλητικό πάρτι από τις 7 έως τις 10!  Το πρωινό των… πρωταθλητών!

Σελιάνα – Περθώρι 2-0  
Γιώργος Χελάκης και Σωτήρης Κωσταβάρας ξανά μαζί! Κάθε μέρα 2 με 3 το μεσημέρι! Ενημέρωση χωρίς μισόλογα.

Face… ball  
Σταύρος Χονδροθύμιος και Τόλης Κοτζιάς ανακρίνουν τα πρόσωπα της επικαιρότητας και βάζουν στο παιχνίδι και τα social media! Κάθε απόγευμα 5 με 7, ποδόσφαιρο και μπάσκετ σε πρώτο πλάνο!

Game Zone  
Όλη η αγωνιστική δράση σε Ελλάδα και Ευρώπη περνά από το στούντιο του ΣΠΟΡ FM! Ακούστε τα πάντα live κάθε Σάββατο και Κυριακή. Ανάλυση, παρασκήνιο, σχόλιο, ρεπορτάζ από τις 5 το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα! Παρουσιάζουν οι Αλέξης Σπυρόπουλος, Άρης Ασβεστάς και Γρηγόρης Ποζιός.

ΕΔΩ ΑΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΣ!
ΣΠΟΡ FM 94,6

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: