Με τη µεσολάβηση υψηλόβαθµου στελέχους της Εθνικής Τράπεζας, το οποίο διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις µε την κυβέρνηση, έχει αρχίσει µια συζήτηση σχετικά µε το ενδεχόµενο εξαγοράς του
πιεστηρίου της Τυποεκδοτικής από τον επιχειρηµατία Φίλιππο Βρυώνη. Με δεδοµένο ότι ο πρώην ιδιοκτήτης του «Ε» δεν διαθέτει καµία δραστηριότητα που να σχετίζεται µε τα έντυπα, είναι αλήθεια ότι προκάλεσε ερωτήµατα η σχετική πληροφορία.

Ωστόσο, ύστερα από µια γρήγορη έρευνα προέκυψε ότι το σχετικό ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί, µε προτροπή του Μαξίµου, από τον επιχειρηµατία, Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος έχει κάθε λόγο να ενδιαφέρεται για την αυτονοµία του στον τοµέα των εκτυπώσεων. Με δεδοµένο ότι η εκτυπωτική µονάδα της «Καθηµερινής» αδυνατεί πλέον να εντάξει νέα έντυπα, είναι λογικό το αφεντικό της Dimera να βρίσκεται στην αναζήτηση λύσης.

Στο πλαίσιο αυτό και µε δεδοµένη τη σχέση του Φίλιππου Βρυώνη µε τον Περισσό από την περίοδο που απέκτησε τα ραδιοτηλεοπτικά Μέσα του ΚΚΕ, κρίθηκε σκόπιµο να υπάρξει µια διερευνητική επικοινωνία εξετάζοντας το ενδεχόµενο πώλησης του πιεστηρίου της Τυποεκδοτικής. Αν και ακόµα δεν έχει γίνει καµία σχετική κουβέντα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τόσο η διοίκηση της Εθνικής Τράπεζας όσο και ο Περισσός επιθυµούν να απαλλαγούν το συντοµότερο από την ήδη ανενεργή εκτυπωτική µονάδα. Ο οµογενής επιχειρηµατίας, παράλληλα µε την Τυποεκδοτική, έχει δώσει σαφή οδηγία προς τους συνεργάτες του να εξετάσουν και το ενδεχόµενο εξαγοράς της εκτυπωτικής µονάδας που διαθέτει η εφηµερίδα «Μακεδονία».

Πηγή:parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]