Πληρώθηκαν σε ΒΗΜΑ & ΝΕΑ - Εντολή Μαρινάκη να μπουν περισσότερα χρήματα στους λογαριασμούς...

0

Το χρώμα του χρήματος είδαν οι εναπομείναντες εργαζόμενοι του ΔΟΛ. Μάλιστα στους λογαριασμούς τους μπήκαν περισσότερα χρήματα από αυτά που αναλογούν στο διάστημα που
εργάζονται υπό τη νέα εταιρεία η οποία εξαγόρασε τον ΔΟΛ. Αυτό συνέβη όπως μαθαίνουμε με προσωπική εντολή του Β.Μαρινάκη όταν πληροφορήθηκε ότι υπάρχει πρόβλημα με τη μισθοδοσία λόγω της αδυναμίας να οργανωθεί γρήγορα μετά την απόφαση του δικαστηρίου ένα νέο λογιστήριο για τον ΔΟΛ.

Ο εφοπλιστής είπε στους συνεργάτες του να καταβληθεί μεγαλύτερο ποσό σε όλους τους εργαζομένους από αυτό που τους αναλογεί για το πρώτο 15νθημερο εργασίας μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς από την Alter Ego και να υπάρξει ο σχετικός συμψηφισμός σε επόμενη φάση όταν οργανωθεί το λογιστήριο. Αν και το αυτονόητο έχει καταντήσει να αποτελεί πλέον είδηση ,πρέπει να σημειωθεί ότι πρόκειται για μια θετική εξέλιξη, με τους εργαζομένους που έχουν απομείνει στον ΔΟΛ να ευελπιστούν ότι από εδώ και πέρα θα μπει επιτέλους μια κανονικότητα στην καταβολή της μισθοδοσίας.

Η αδυναμία οργάνωσης του λογιστηρίου και όλων των σχετικών υπηρεσιών έχει καθυστερήσει και την υπογραφή των νέων συμβάσεων των εργαζομένων, ενώ επίσης αν και έχουν περάσει τρεις εβδομάδες από την επανεκκίνηση του ΔΟΛ κανείς από τη νέα ιδιοκτησία δεν έχει εμφανισθεί επίσημα να μιλήσει στο προσωπικό. Υπάρχει μια φημολογία ότι μόλις το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις του θα κάνει την εμφάνισή του ο ίδιος ο Β.Μαρινάκης να μιλήσει στους εργαζομένους και να κάνει μια πρώτη τοποθέτηση για τις προθέσεις του για τον ΔΟΛ.

Τα νέα γραφεία στη Λ.Συγγρού είναι ,όπως μας λένε οι συνάδελφοι, σίγουρα καλύτερα, πιο καινούργια και καθαρά από εκείνα της Μιχαλακοπούλου, τα οποία είχαν αφεθεί για καιρό χωρίς καμία παρέμβαση και συντήρηση και πολλοί χώροι σχεδόν είχαν «σαπίσει», αλλά η χωροταξία όπως έγινε θυμίζει περισσότερο κάτι σαν μεγάλη ασφαλιστική εταιρεία παρά δημοσιογραφικό οργανισμό. Επίσης, θλίψη προκαλεί το γεγονός ότι από εκεί που όχι και πολύ παλιά τα μισά κτήρια της Σταδίου και της Πανεπιστημίου φιλοξενούσαν τμήματα και δραστηριότητες του ΔΟΛ, τώρα ολόκληρος ο Οργανισμός χωράει (και μάλιστα με άνεση) σε ένα μόνο όροφο.

Να είναι άραγε το τέλος του δράματος και πράγματι η αρχή μιας νέας εποχής όπως υποστηρίζουν στον ΔΟΛ; Μιας εποχής επανάκαμψης και ανάκτησης δυνάμεων; Μακάρι. Το έχει ανάγκη ο ελληνικός Τύπος σε όλα τα επίπεδα. Για να συμβεί αυτό ,όμως, θα χρειαστούν πολλά περισσότερα από μια απλή διαχείριση βιωσιμότητας όπως αυτή που επιχειρείται τώρα στον ΔΟΛ. Ίδωμεν…

Enimerosi24.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !