Τι ανακαλύπτουν οι ξένοι στο Έψιλον;

H πώληση του Έψιλον στον Ιβάν Σαββίδη είναι εδώ και καιρό γεγονός! Είναι λογικό, λοιπόν, η νέα διοίκηση να θέλει να ελέγξει την κατάσταση του καναλιού, το οποίο από τον Ιανουάριο θα περάσει και πρακτικά στα χέρια της.

Στο σταθμό έχει καταφθάσει εδώ και μέρες μία ομάδα ξένων, οι οποίοι έχουν κληθεί να ελέγχει το κανάλι σε τεχνικό επίπεδο. Ο σκοπός είναι να εντοπιστούν οι ανάγκες του προγράμματος, αλλά και ο τρόπος που δουλεύουν τα μοντάζ και τα συνεργεία των εκπομπών.

Αυτό που ανακάλυψε αυτή η ομάδα των ξένων είναι η ανισότητα που επικρατεί μεταξύ των προγραμμάτων. Αυτό συμβαίνει όσον αφορά το θέμα των συνεργείων, αλλά και στις ώρες που κάθε εκπομπή έχει το δικαίωμα να κάνει μοντάζ. Υπάρχουν, δηλαδή, εκπομπές με περισσότερες κάμερες για ρεπορτάζ σε εξωτερικούς χώρους σε σχέση με άλλες.

Αυτή την ανισότητα, η νέα διοίκηση θέλει να την εξαλείψει, διότι προκαλεί εσωτερικό ανταγωνισμό. Σκοπός της πλευράς του Ιβάν Σαββίδη είναι το νέο πρόγραμμα του Ιανουαρίου να "χτιστεί" με μεγαλύτερες ισορροπίες μεταξύ των εκπομπών.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: