Άφαντη η μυθοπλασία...

1

Ξεκινά αρχές Οκτωβρίου το νέο πρόγραμμα της ΕΡΤ, πλούσιο , με νέο υλικό και νέα πρότζεκτ. Ωστόσο, και πάλι διαπιστώνουμε ,βάσει και της ανακοίνωσης που έχει εδώ και μέρες σταλεί,  πως υπάρχει και τη φετινή σεζόν ένα μεγάλο κενό,κι αυτό αφορά την ελληνική μυθοπλασία. Όπως λέει
και το Εfsyn.gr, για μυθοπλασία ούτε λόγος. Άφαντα παραμένουν ακόμη κι εκείνα τα τέσσερα σενάρια για μίνι σειρές (έξι και οκτώ επεισοδίων) που υποτίθεται θα εξετάζονταν γι’ αυτήν τη σεζόν.

Υπό τις καλύτερες προϋποθέσεις επιστροφή στην ελληνική μυθοπλασία από την ΕΡΤ αναμένεται από τον Μάρτιο του 2018, αν και ορισμένοι γνώστες όσων επικρατούν στο ραδιομέγαρο παραπέμπουν στην επόμενη τηλεοπτική σεζόν! Στελέχη της ΕΡΤ επιμένουν ότι από τον επόμενο μήνα θα αρχίσουν να μεταδίδονται και νέα προγράμματα αν και από τον χώρο της παραγωγής επιμένουν ότι με τους ρυθμούς που κινούνται ορισμένα πράγματα στην ΕΡΤ (επιλογή, υπογραφές, κοστολόγηση κ.ά.) ακόμη και για τις ανανεώσεις εκπομπών μπορεί να απαιτηθεί -μέχρι την παράδοση επεισοδίων- έως και δίμηνο.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !