ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Αυτή είναι η συμφωνία της Φαίης με τη Θρασκιά για το 'Πρωινό'...

0

Χθες έγινε γνωστό πως μια νέα ενότητα ,που θα επιμελείται πασίγνωστη παρουσιάστρια, πρόκειται
να ενταχθεί στο ΠΡΩΙΝΟ. Ο λόγος για τη Ράνια Θρασκιά, που ,όπως έγραψε το parapolitika.gr, ετοιμάζεται να μπει στην ομάδα της Σκορδά. Το tvnea ,λοιπόν, έκανε ρεπορτάζ και σας αποκαλύπτει ευθύς αμέσως ποια είναι η συμφωνία της Θρασκιά με το κανάλι και τι ακριβώς θα παρουσιάζει μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά .

Καταρχάς, να σας πω πως η εν λόγω συνεργασία ψήνεται καιρό, και ,μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα μαθαίνω, γύρω από τις επαφές αυτές υπήρχε άκρα μυστικότητα καθώς η προσθήκη αυτή δεν ήθελαν να βγει προς τα έξω μέχρι και την επίσημη παρουσίασή της. Τι θα παρουσιάζει, όμως,  στο ΠΡΩΙΝΟ η Ράνια Θρασκιά και ποιος ο χαρακτήρας της στήλης που θα δούμε; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, η παρουσιάστρια θα αναλάβει μια ενότητα που θα προσπαθεί να δίνει λύση σε προβλήματα των τηλεθεατών. Ως γνωστόν , η παρουσιάστρια έχει σπουδάσει κ' εργάζεται ως ψυχολόγος, κι έτσι στην εκπομπή της Φαίης θα τη δούμε με αυτή την ιδιότητά της. Στη νέα στήλη ,λοιπόν, η Ράνια Θρασκιά θα ασχολείται με τηλεθεατές και τηλεθεάτριες που έχουν κάποιο πρόβλημα(προσωπικό, επαγγελματικό, ψυχικό ), και μέσα από συζήτηση και μελέτη-στο πλαίσιο πάντα μιας εκπομπής-θα τους δίνει λύση, ή καλύτερα, τις επιστημονικές συμβουλές της ως ψυχολόγος.

Κάθε πότε ,όμως, θα τη βλέπουμε στο ΠΡΩΙΝΟ και πώς θα βγαίνει; Όπως έπιασαν οι κεραίες μου, η ενότητα δεν θα είναι καθημερινή, αλλά στόχος τους είναι να βγαίνει πιο αραιά, όπως δηλαδή 2 με 3 φορές τον μήνα, ενώ αυτή θα είναι live και όχι μαγνητοσκοπημένη. Η Ράνια Θρασκιά, δηλαδή ,θα είναι ζωντανά στο στούντιο της Σκορδά και θα προσπαθεί εκείνη τη στιγμή να δώσει μια κατεύθυνση στους τηλεθεατές  που έχουν απευθυνθεί στο ΠΡΩΙΝΟ για να λύσει το θέμα που τους ταλαιπωρεί.

Βέβαια , στο σημείο αυτό να ξεκαθαρίσω -όπως προκύπτει τουλάχιστον από το ρεπορτάζ μου-ότι η εν λόγω νέα στήλη, ούτε θα είναι στημένη (ιστορίες βάσει...έτοιμου σεναρίου) ,όπως κατά καιρούς έχουμε δει, ούτε και θα ασχολείται με -για να το πω λαϊκά-ξεκατινιάσματα! Η Ράνια Θρασκιά θα βγαίνει, εν ολίγοις,  στο πρωινό πρόγραμμα της Φαίης αποκλειστικά ως ψυχολόγος ,και θα προσπαθεί να κατευθύνει το κοινό, επιλύοντας με βάση την επιστήμη της αλλά και φυσικά με διακριτικότητα τα προβλήματα. Δεν θα δούμε δηλαδή...κιτς ιστοριούλες, αλλά ζητήματα άλλης φύσεως και πιο σοβαρά (επαγγελματικά , ανεργία, ψυχολογικά κ.α.) .

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !