Το ''Τατουάζ'' είναι η νέα σειρά του Alpha δια χειρός Ανδρέα Γεωργίου. Σε αυτή πρωταγωνιστεί
τόσο Στέφανος Μιχαήλ όσο κι η Ελένη Λιασίδου με την Ελένη Πιερίδου.Οι ηθοποιοί μίλησαν στην εφημερίδα, Espresso.

Ο Κύπριος ηθοποιός ,Στέφανος Μιχάηλ, νιώθει μεγάλο το βάρος και την ευθύνη του πρωταγωνιστικού ρόλου. Ωστόσο, ύστερα από αρκετά χρόνια αδελφικής σχέσης με τον Ανδρέα Γεωργίου, τόλμησε το συγκεκριμένο βήμα, αφού βρίσκεται σε καλά σκηνοθετικά χέρια...

«Με τον Ανδρέα γνωριζόμαστε πάνω από επτά χρόνια στην Κύπρο, από τη σειρά, “Άσπρα Μπαλόνια”, και φυσικά η φιλία μας έγινε πιο δυνατή μέσα από τη συμμετοχή μου στο “Μπρούσκο”. Πλέον, στα 27 μου χρόνια, με σπουδές πάνω στην υποκριτική και με πολλές συμμετοχές σε κυπριακά σίριαλ, πήρα το ρίσκο του πρωταγωνιστή» , λέει και συνεχίζει. «Για τις ανάγκες του νέου ρόλου μου μάκρυνα τα μαλλιά μου, έκανα γυμναστική και δουλεύω με μεγαλύτερη συνέπεια. Η κούραση είναι δεδομένη, αλλά νιώθω ευλογημένος για την ευκαιρία που μου δόθηκε».

Η Κύπρια ηθοποιός ,Ελένη Λιασίδου, που έχει σπουδάσει στο Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδας, υποδύεται την Αφροδίτη:

«Πραγματικά, αν ήμουν στη θέση της ηρωίδας μου και ο αδελφός μου ήταν κατηγορούμενος για έναν φόνο που δεν έκανε και κρυβόταν απ' όλους και όλα, θα τρελαινόμουν. Όταν μου πρότεινε τον ρόλο της Αφροδίτης ο Ανδρέας Γεωργίου, μου είπε ότι με εμπιστεύεται λόγω της αγαστής συνεργασίας μας στο “Ρουά Ματ” και το “Μπρούσκο”, όπου και στα δύο έπαιζα τυχαία τη νταντά. Για μένα είναι μια εξέλιξη αυτός ο χαρακτήρας, γιατί μπορώ να αποδώσω πολλά συναισθήματα πάνω σ' αυτή τη μεγάλη αξία που λέγεται οικογένεια».

Η επίσης Κύπρια ηθοποιός ,Ελένη Πιερίδου, που υποδύεται την άλλη κόρη της φαμίλιας, την Ελένη, έχει σπουδάσει θεατρικό μιούζικαλ στην Αγγλία. Η ίδια, μάλιστα, αποκαλύπτει στην «Espresso» και κάποια μυστικά από την εξέλιξη της ιστορίας:

«Με τον Ανδρέα Γεωργίου έχουμε συνεργαστεί στο “Μπρούσκο” και στα “Δίδυμα φεγγάρια”. Έτσι, η νέα δουλειά μας με γεμίζει με φοβερή χαρά. Υποδύομαι τη μικρότερη αδελφή του Αλέξανδρου, η οποία, όταν χάνεται ο αδελφός της, στον οποίο έχει μεγάλη αδυναμία, συγκλονίζεται. Στο πρόσωπο του κολλητού φίλου του αδελφού της, του Ορφέα (Νίκος Πολυδερόπουλος), η Αφροδίτη βρίσκει στήριξη. “Τυφλώνεται” από τον έρωτα και όσα ρομαντικά τής λέει ο Ορφέας και δεν βλέπει ότι ο αγαπημένος της κρύβει πολλά και σημαντικά μυστικά για όλους» ,αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]