ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έτσι βγήκε η ιδέα για τα τρέιλερ του ALPHA με όλους τους παρουσιαστές...

0

Τις τελευταίες ώρες ο ALPHA έχει δώσει στον αέρα διάφορα τρέιλερ για την προώθηση του νέου του προγράμματος. Σε αυτά βλέπουμε κάτι πολύ πρωτότυπο αλλά και ιδιαίτερο: ο κάθε παρουσιαστής κι η κάθε παρουσιάστρια του σταθμού, προμοτάρει με σύντομα teaser την εκπομπή
του άλλου. Για παράδειγμα, η Ελένη Μενεγάκη προμοτάρει το κεντρικό δελτίο του καναλιού, ενώ ο Αντώνης Σρόιτερ προμοτάρει το DEAL ,που, μάλιστα, είναι το lead in του.

Η συγκεκριμένη ιδέα είναι θα λέγαμε ό,τι πιο καινοτόμο αλλά και ενδιαφέρον έχει βγάλει ποτέ τα τελευταία χρόνια, όχι μόνο ο ALPHA αλλά και γενικότερα ελληνικό κανάλι, και μάλιστα, το εν λόγω κόνσεπτ είναι αυτό που λέμε ''λιτό αλλά τρομερά ενδιαφέρον''. Ακόμη, αξίζει να σημειώσω πως, πέραν της ωραίας ή μη ιδέας, είναι και ένα κόνσεπτ που για το κανάλι είχε μηδαμινό κόστος, κι έτσι ο σταθμός  κατόρθωσε να βγάλει στον αέρα την καλύτερη προώθηση που μπορούσε να έχει χωρίς να επιβαρυνθεί οικονομικά,μια και όπως πληροφορούμαι, αυτή η καμπάνια δεν υλοποιήθηκε από κάποια εξωτερική εταιρεία διαφήμισης αλλά ήταν εσωτερική παραγωγή.

Πώς ,όμως ,προέκυψε αλλά και ποιος ήταν ο ιθύνων νους που έριξε στο τραπέζι την ιδέα αυτή;
Σύμφωνα ,λοιπόν, με το ρεπορτάζ μου, στο πλαίσιο προετοιμασίας και κατ' επέκτασιν διαφήμισης του νέου προγράμματος, η Άννα Βλαβιανού, Γενική Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων του καναλιού, ήταν ο ιθύνων νους που έριξε στο τραπέζι των συσκέψεων την εν λόγω ιδιαίτερη ιδέα, και φυσικά η υλοποίησή της δεν άργησε να έρθει μια κι ενθουσίασε.

Εν συνεχεία, μαθαίνω πως το εν λόγω κόνσεπτ για την προώθηση του νέου προγράμματος, βρήκε σύμφωνο το δυναμικό του σταθμού, καθώς ήταν μια διαφορετική ιδέα που σίγουρα θα κέντριζε το ενδιαφέρον κι έτσι οι παρουσιαστές τη δέχτηκαν με χαρά. Μάλιστα, κι εκείνο ήταν ένας από τους βασικούς άξονες της ιδέας, το κανάλι ήθελε να δώσει μέσα από τα τρέιλερ αυτά το στοιχείο της έκπληξης κάνοντας πάντρεμα των παρουσιαστών με αντίθετα,από ό,τι οι ίδιοι υπηρετούν, κόνσεπτ.Τι εννοώ; Ότι για παράδειγμα η Ελένη Μενεγάκη επελέγη να προμοτάρει τον Αντώνη Σρόιτερ και το ALPHA NEWS, καθώς ήθελαν έτσι να βάλουν ένα έντονα ψυχαγωγικό πρόσωπο ,στα χωράφια της ενημέρωσης, αλλά φυσικά και το αντίστροφο. Δηλαδή, ο Αντώνης Σρόιτερ, που υπηρετεί τη ναυαρχίδα του σταθμού( δελτίο), επελέγη για το ψυχαγωγικό DEAL.

Σιγά σιγά ,όπως ήδη είπα, θα βγουν στον αέρα και τα υπόλοιπα τρέιλερ. Θα δούμε ,όμως, και αντίστοιχα για τον τομέα της μυθοπλασίας; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου, όχι, ο σταθμός δεν έχει πάρει τέτοια απόφαση, και έτσι η μυθοπλασία δεν θα πουσαριστεί με τον ίδιο τρόπο. Άλλωστε, αυτό θα ήταν και κάπως πιο σύνθετο αλλά και πρακτικά αδύνατο, μια και οι ηθοποιοί -δημιουργοί δεν είναι όλοι στην Ελλάδα, όπως για παράδειγμα ο Ανδρέας Γεωργίου που για τις ανάγκες των σειρών είναι τώρα στο εξωτερικό.Επομένως, το κόνσεπτ αυτό αφορά μόνο τις εκπομπές του καναλιού και όχι τη μυθοπλασία.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !