Aγκάθι οι συμβάσεις στην ΕΡΤ...

0

Μέσα στο ερχόμενο δίμηνο αναμένεται να πραγματοποιηθεί ο διαγωνισμός για την πρόσληψη 200 εργαζομένων με συμβάσεις έργου ορισμένου χρόνου και η είδηση είναι ότι θα περάσει με πράξη
νομοθετικού περιεχομένου, διότι ως γνωστόν θα αντιδράσουν οι δανειστές. Το θέμα ,όμως, είναι πιο πολύπλοκο από ό,τι φαίνεται για την ελληνική κυβέρνηση και δευτερευόντως για την ΕΡΤ (που θα συνεχίσει να υπάρχει και χωρίς τους 200 συμβασιούχους).

Η συγκεκριμένη απόφαση, λοιπόν,σύμφωνα με το Enimerosi24.gr, δεν σκοντάφτει απλώς σε κάποιες γκρίνιες της τρόικας αλλά στα αμείλικτα στοιχεία των υπαλλήλων της που αποδεικνύουν ότι υπήρξε υπέρβαση συμβασιούχων την τελευταία διετία στη χώρα μας, και ,συγκεκριμένα ,αναφέρουν για 5.000 παραπάνω συμβασιούχους μια και το 2016 μετρήθηκαν 53.000 έναντι 48.000 το 2015.

Είναι προφανές ,ότι το θέμα θα απασχολήσει συνολικότερα, κι αυτό διότι είναι μεταξύ άλλων ένα από τα «καυτά» ζητήματα της τρίτης αξιολόγησης! Κατά συνέπεια, δύσκολα θα βρεθεί φόρμουλα να το περάσουν, παρά το γεγονός ότι αναζητείται εναγωνίως. Ίδωμεν!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !