'Χάθηκαν' 90.000 ευρώ από τα ταμεία του ΔΣΑ

Unknown
0

Το ποσό των 90.000 ευρώ "εξαφανίστηκε" από το χρηματοκιβώτιο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθήνας, ο οποίος προχώρησε στην κατάθεση μηνυτήριας αναφοράς. Μάλιστα, διατάχθηκε και Ένορκη Διοικητική Εξέταση προκειμένου να εντοπιστούν οι δράστες.

Σύμφωνα με το ΔΣΑ, το ποσό μαζί με ακόμη 10.000 ευρώ είχαν αναληφθεί από τραπεζικό λογαριασμό του Συλλόγου το καλοκαίρι. Αν και αρχικός στόχος ήταν η αγορά γραμματίων και ενσήμων, τελικά για αυτά διατέθηκαν μόλις 10.000 ευρώ, ενώ τα υπόλοιπα χρήματα τοποθετήθηκαν στο χρηματοκιβώτιο του Συλλόγου.

Όμως, την 5η Σεπτεμβρίου το Προεδρείο ενημέρωσε το Διοικητικό Συμβούλιο ότι τα χρήματα είχαν κάνει... φτερά. "Αμέσως μετά την υποβολή σχετικής υπηρεσιακής αναφοράς για το συμβάν, στις 6/9/2017, ειδοποιήθηκε η ΓΑΔΑ από κλιμάκιο της οποίας διενεργείται αστυνομική προανάκριση. Παράλληλα κατατέθηκε, αυθημερόν, στον Προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, μήνυση κατά παντός υπευθύνου.Επίσης παραγγέλθηκε και ολοκληρώθηκε κατεπείγουσα Ενορκη Διοικητική Εξέταση" αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΔΣΑ.

Οι απαντήσεις που θα δοθούν από τις έρευνες, θα καθορίσουν και την εξέλιξη της ιστορίας, με το ΔΣΑ να αναφέρει πως στην επόμενη συνεδρίαση θα αποφασίσει για την άσκηση και πειθαρχικών διώξεων, με βάση το πόρισμα της ΕΔΕ καθώς και την εισήγηση της νομικής υπηρεσίας.

news247

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !