Μία απροσεξία της δασκάλας και ο πανικός του 7χρονου μαθητή φαίνεται οδήγησαν στο περιστατικό με τον τραυματισμό παιδιού στο 12 Δημοτικό Σχολείο Γλυφάδας.


Το μεσημέρι της Πέμπτης και καθώς τα μαθήματα είχαν ολοκληρωθεί και τα παιδάκια αποχωρούσαν από την τάξη και το σχολείο, ο 7χρονος έσκυψε κάτω από το θρανίο να μαζέψει τα πράγματά του και την τσάντα του και η δασκάλα δεν τον αντιλήφθηκε. Εκείνη φέρεται να φώναξε αν είχε μείνει κανείς πίσω αλλά ο μικρός δεν απάντησε και τότε έκλεισε την πόρτα και κλείδωσε.

Ο 7χρονος πανικοβλήθηκε, έτρεξε προς την πόρτα και φώναξε αλλά δεν τον άκουσε κανείς και στη συνέχεια έβαλε ένα θρανίο κάτω από το παράθυρο που είχε μείνει ανοιχτό και πήδηξε από τον 1ο όροφο και από ύψος τεσσάρων μέτρων, με αποτέλεσμα να καταλήξει με τα πόδια σε έναν μεταλλικό στέγαστρο και να σπάσει την φτέρνα του.

Το παιδάκι μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, όπου αντιμετωπίστηκε ο τραυματισμός του και νοσηλεύεται. Με απόφαση του Εισαγγελέα εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης σε βάρος της 42χρονης δασκάλας, η οποία συνελήφθη από άντρες του Β΄Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας που διενεργεί και την προανάκριση και αφού της αποδόθηκαν κατηγορίες για έκθεση ανηλίκου σε κίνδυνου, πάλι με εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκε ελεύθερη.

 news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]