Κατά λάθος αποφυλακίστηκε 37χρονος και τον... ξανασυνέλαβαν

Unknown
0

Είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, επτά μηνών και δώδεκα ημερών για ληστεία


Πριν την… ώρα του είχε αποφυλακιστεί ένας 37χρονος Έλληνας που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης δύο ετών, επτά μηνών και δώδεκα ημερών για ληστεία με απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Θεσσαλονίκης κι έτσι τώρα θα εκτίσει την υπόλοιπη!

Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος τον εντόπισαν στα Κρέστενα Ηλείας και από τον έλεγχο που του έκαναν διαπίστωσαν ότι σε βάρος του είχε εκδοθεί διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας, ο οποίος διέτασσε τη σύλληψη του για να ολοκληρώσει την ποινή που του είχε επιβληθεί. Έτσι, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηλείας έδωσε εντολή να μεταχθεί στις φυλακές.

*** Όχι μια ή δυο, αλλά τρεις καταδικαστικές αποφάσεις για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών εκκρεμούσαν σε βάρος ενός 30χρονου Αλβανού από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου και από το Μονομελές και το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης. Ο φυγόποινος συνελήφθη στον Βόλο από αστυνομικούς της Ασφάλειας και κρατείται για να καταβάλλει την συνολική χρηματική ποινή 7.500 ευρώ που του είχε επιβληθεί.

*** Στον Βόλο συνελήφθη από αστυνομικούς της ίδιας υπηρεσίας και ένας 33χρονος Αλβανός, καθώς σε βάρος και αυτού εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, με ποινή φυλάκισης τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ.

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !