Χίλια Μπράβο! Ο ΑΝΤ1, μας θύμισε τις παλιές καλές εποχές...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Χθες το βράδυ είδαμε το trailer για το νέο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Σίγουρα οι περισσότεροι το έχετε δει και φαντάζομαι ότι το έχετε λατρέψει. Είναι η πρώτη φορά που μαζικά τόσο πολλοί άνθρωποι που δεν ασχολούνται επαγγελματικά με την τηλεόραση θέλησαν να μου πουν ότι αυτό το trailer τους άρεσε τόσο πολύ και τους θύμισε κάτι από τις παλιές καλές χρυσές εποχές της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Πράγματι,η συγκεκριμένη καμπάνια δεν θυμίζει μία χώρα που περνά βαθιά κρίση στη διαφημιστική αγορά,αλλά ένα κράτος που βρίσκεται σε περίοδο ακμής. Η εικόνα είναι πολύ καλή,ενώ ξεχωρίζει και πολύ δυνατή σκηνοθεσία. Όλοι οι παρουσιαστές και ηθοποιοί είναι λαμπεροί,ενώ αυτά που διαδραματίζονται στο trailer έχουν πολύ ενδιαφέρον. Ξεχωρίζει αναμφισβήτητα το απόσπασμα του Γιώργου Λιάγκα,αλλά και της σειράς "Παρθένα Ζωή".

Χίλια μπράβο στον ΑΝΤ1 που επανέφερε τη λογική της καμπάνιας, στην οποία όλα τα πρόσωπα του σταθμού πρωταγωνιστούν. Μας έλειψε αυτή και επιτέλους φέτος επέστρεψε. Δεν μπορούμε να ξεχάσουμε άλλωστε και την ιστορική καμπάνια που όλοι οι stars του ΑΝΤ1 τραγουδούσαν το "Βλέπεις ΑΝΤ1 με την καρδιά σου"

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !