Άνδρη Θεοδότου: 'Το ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ είναι η 1η συμμετοχή μου σε καθημερινό,και πραγματικά...'

0

Τη Δευτέρα ,25 Σεπτεμβρίου, στις 20.00 , η επιτυχημένη σειρά, Έλα στη θέση μου ,επιστρέφει στις οθόνες μας .Η ηθοποιός ,Άνδρη Θεοδότου, μιλά μέσα σε άλλα για τον ρόλο της, τις εξελίξεις και την
πρόταση του Alpha  για το σίριαλ...

«Η Σύλβια φέτος θα γίνει από κλητήρας... δήμαρχος! Το 60% της εταιρείας θα περάσει στα χέρια της, αλλά εκείνη δεν θα καταλάβει και πολύ την ευθύνη που έχει. Θα συνεχίσει να είναι αφελής, να έχει τη δική της τρέλα. Μια τρέλα που δεν την κάνει αντιπαθή στον κόσμο κι αυτό είναι κάτι που μου το λέει και το κοινό στον δρόμο και κυρίως τα παιδιά. Τη Σύλβια την αγαπούν για την ανεμελιά της τα πιτσιρίκια», αναφέρει μιλώντας στην «Espresso» και τη Μαρία Ανδρέου η ταλαντούχα ηθοποιός και συνεχίζει: «Είναι η πρώτη συμμετοχή μου σε καθημερινό τηλεοπτικό σίριαλ και πραγματικά την απολαμβάνω. Ήμουν και θα είμαι ηθοποιός του θεάτρου. Με τη μικρή οθόνη δεν τα πήγαινα και τόσα καλά, μέχρι που έκανα το πρώτο γκεστ στη σειρά, “Μην αρχίζεις τη μουρμούρα”, και τα είδα αλλιώς τα πράγματα».

Η ηθοποιός δεν περίμενε αυτήν την εξέλιξη στην καριέρα της...

«Οι δάσκαλοί μου, Ρένη Πιττακή, Μίμης Κουγιουμτζής και Γιώργος Λαζάνης, μου έδωσαν πολλά εφόδια για τη δουλειά μου. Από το 1997 δουλεύω κανονικά ως ηθοποιός σε παραστάσεις των Θεάτρου Τέχνης, Ακροπόλ, Θεάτρου Νέου Κόσμου, Ανοιχτού Θεάτρου. Πιστεύω ότι ύστερα από αυτήν τη διαδρομή το να ανοιχτώ σε ένα μεγαλύτερο κοινό, όπως είναι το τηλεοπτικό, ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Η πρόταση από τον Alpha ήταν πολύ τιμητική. Πιστεύω όλα έχουν timing», μας λέει ,και για να μας... πείσει φέρνει ένα παράδειγμα: «Όπως όταν ήμουν μικρή, και η μητέρα μου, για να τιθασεύσει την υπερκινητικότητά μου, με έβαλε σε ένα εργαστήρι θεάτρου και χορού».

Ο θεατρικός χειμώνας θα βρει την ηθοποιό στο θέατρο Γκλόρια...

«Φέτος θα είμαι στην παράσταση ,“Καινούργια σελίδα”, του Νιλ Σάιμον. Μια φανταστική δουλειά. Πώς να μην είμαι χαρούμενη; Αυτή την αισιοδοξία προσπαθώ να την περάσω και στην κόρη μου, τη Διώνη».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !