Όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ μόνο στο tvnea! Απίστευτες ανακατατάξεις,μεταγραφές και αποχωρήσεις...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Αναβρασμός επικρατεί στο Έψιλον! Όχι μόνο για τα σενάρια πώλησης του σταθμού στον Ιβάν Σαββίδη,αλλά και για το γεγονός πως θα υπάρχουν πολλές εσωτερικές αλλαγές στις εκπομπές. Το tvnea.com έχει όλο το αποκλειστικό ρεπορτάζ!

Η πρώτη σημαντική αλλαγή είναι η μετακίνηση της Φιλιώς Γιαννακοπούλου από την εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στο νέο μαγκαζίνο της Χριστίνας Λαμπίρη στη μεσημεριανή ζώνη. Το βαρύ πυροβολικό του Έψιλον δέχθηκε την πρόταση του καναλιού να στηρίξει την παρουσιάστρια στο νέο της βήμα και έτσι αποχαιρετά τόσο τη Ναταλία Γερμανού,όσο και την πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου που υπηρέτησε πιστά τα τελευταία 3 χρόνια. Φυσικά οι σχέσεις της με τη Ναταλία είναι άψογες και αυτό το αποδεικνύει και το γεγονός πως η ίδια φρόντισε να προβεί σε μία σειρά από ραντεβού για τη στελέχωση του "Επιτέλους Σαββατοκύριακου" για τη νέα τηλεοπτική σεζόν,παρόλο που πλέον ανήκει σε άλλο τηλεοπτικό σπίτι.

Ποια πρόσωπα πέρασαν το κατώφλι του Έψιλον για ραντεβού για τις 2 αυτές ψυχαγωγικές εκπομπές;

Ραντεβού έκανε ο διευθυντής του περιοδικού "ΟΚ" και έτσι τη νέα σεζόν ο Νίκος Γεωργιάδης θα βρίσκεται στην ομάδα της Ναταλίας Γερμανού στην εκπομπή "Επιτέλους Σαββατοκύριακου". Στην ίδια παρέα αναμένεται να βρεθεί και η Όλγα Λαφαζάνη. Η γνωστή δημοσιογράφος επέστρεψε στο κανάλι για την καλοκαιρινή εκπομπή "Summer weekend" και όλα δείχνουν πως θα βρίσκεται στον αέρα του σταθμού και την επόμενη χρονιά στο πλευρό της Ναταλίας και όχι της Χριστίνας Λαμπίρη όπως είχε ακουστεί αρχικά.

Ραντεβού με την Φιλιώ Γιαννακοπούλου έκανε και η Νάνσυ Παραδεισανού,χωρίς μέχρι στιγμής να έχουν προχωρήσει ιδιαίτερα οι συζητήσεις. Πάντως όλα δείχνουν πως δεν θα καρποφορήσει η συνεργασία. Μέχρι στιγμής για τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού σίγουρη θεωρείται η παρουσία της Φωτεινής Γεωργαντά,ενώ καμία κουβέντα παρά τα δημοσιεύματα δεν έχει γίνει με τη Θεοφανία Παπαθωμά. Ένα από τα πρόσωπα που εθεάθη στις εγκαταστάσεις του Έψιλον είναι η Ειρήνη Κολιδά. Δεν γνωρίζουμε λεπτομέρειες του ραντεβού αλλά από ότι φαίνεται η παίκτρια ριάλιτι σκέφτεται σοβαρά να ενταχθεί στην ομάδα της εκπομπής. Τέλος,εκτός εκπομπής μένει ο Θοδωρής Ρακιντζής,ενώ ο Παναγιώτης Κουνιάκης θα περιοριστεί σε ρόλο πίσω από τις κάμερες.

Η εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη πρόκειται να αλλάξει concept,αφού όπως ξέρουμε η Φιλιώ Γιαννακοπούλου είναι λάτρης των infotainment εκπομπών,κάτι που αποδείχτηκε με επιτυχία και την περασμένη σεζόν στο "Επιτέλους Σαββατοκύριακο",αλλά και επί εποχής Κρατερού-Κατερίνας.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !