Η Taylor Swift έκλεισε όλα τα account της στα socialΈχεις ακούσει το τραγούδι «Blank space» της Taylor Swift έτσι δεν είναι; Σκέψου κάτι τέτοιο να συμβαίνει σε όλα τα account της στα social media. Η 27χρονη τραγουδίστρια για έναν ανεξήγητο μέχρι στιγμής λόγο διέγραψε όλο το περιεχόμενο τόσο από το Instagram account της, όσο και από το Twitter και Facebook page της.


Εάν μπεις στα social της θα δεις για τι πράγμα μιλάμε ακριβώς και σίγουρα θα απορήσεις μαζί μας. Ακόμη και το website της είναι τελείως άδειο, σαν να μην υπήρξε ποτέ. Τώρα όλοι οι fan της αναρωτιούνται για ποιον λόγο συνέβη αυτό και γιατί η superstar εξαφανίστηκε από προσώπου γης.


Η απάντηση που συγκεντρώνει τα περισσότερα ποσοστά είναι πως πρόκειται να κυκλοφορήσει το νέο της άλμπουμ (αναμένεται να βγει αυτό το φθινόπωρο) και θα κάνει μεγάλο κρότο, γι’ αυτό και διέγραψε όλα τα προηγούμενα posts της. Ό,τι και να συμβαίνει πάντως θα το μάθουμε σύντομα. Για την ώρα μπορείς να δεις μερικές από τις καλύτερες αντιδράσεις των fan της για την εξαφάνιση της.


Πηγή: Queen.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: