Ανησυχία στο στρατόπεδο του #SURVIVORGR εξαιτίας του NOMADS...

0

Mετά την απόφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει στον αέρα το «Nomads», όλοι περίμεναν ότι ο ΣΚΑΪ θα βγάλει νωρίτερα το «Survivor», ώστε να μην αφήσουν το κανάλι του Αμαρουσίου να κερδίσει
τηλεθεάσεις. Ωστόσο, η τούρκικη εταιρεία παραγωγής, αποφάσισε να αποφύγει τη «μάχη» και σκοπεύει ,όπως ,άλλωστε, είναι ήδη γνωστό εδώ και καιρό, να βγάλει τον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι τον ερχόμενο Φεβρουάριο.

Όπως αποδεικνύεται ,όμως, αν και τα δύο ριάλιτι δεν θα βρεθούν το ένα απέναντι από το άλλο, δίνουν σκληρή μάχη πριν βγουν στον αέρα. Αν και τα στελέχη της τουρκικής εταιρείας παραγωγής του Survivor εμφανίζονται ψύχραιμοι απέναντι στο «Νomads», τελικά φαίνεται ότι αντιμετωπίζουν προβλήματα με το «κλείσιμο» των «διασήμων», καθώς μαθαίνουν ότι στο κανάλι του Αμαρουσίου έχουν πάρει ορισμένους από αυτούς που ήθελαν για το δικό τους ριάλιτι επιβίωσης.

Στο παρασκήνιο γίνεται... πόλεμος για κάποια πρόσωπα που διεκδικούνται και από τους δύο τηλεοπτικούς σταθμούς.Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα η τούρκικη εταιρεία παραγωγής είναι πιο... απλόχερη στις αμοιβές των διαγωνιζομένων ενώ από την άλλη τα στελέχη του Ant1 φαίνεται να προσφέρουν «πακέτο» ευρύτερης συμφωνίας δελεάζοντας τους υποψήφιους, με την προοπτική μελλοντικής συνεργασίας.

Τις επόμενες μέρες ,πάντως, αναμένεται να οριστικοποιηθεί κι επίσημα η συνεργασία της «AcunMedya» με τον ΣΚΑΪ και έτσι, αν δεν υπάρξει καμία... ανατροπή, τότε είναι σίγουρο, ότι η «μάχη» στο παρασκήνιο μεταξύ των δύο ριάλιτι επιβίωσης για το ποιος θα αποκτήσει τους καλύτερους διαγωνιζόμενους θα γίνει πιο σκληρή!

Τηλέραμα

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !