Πάνος Αργιανίδης: Τι δήλωσε για παίχτες του Survivor;

Unknown
0


Ο Πάνος Αργιανίδης μιλάει για τον Ντάνο, τον Γιάννης Σπαλιάρα και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη και την στάση τους μέσα στο Survivor.


-Θεωρείς δίκαιη τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου;

"Με τον Γιώργο δεν είχα μεγάλη επαφή, δηλαδή δεν ταιριάξαμε. Είμαστε διαφορετικοί και δεν μπορέσαμε να έρθουμε κοντά. Σέβομαι, όμως, την απόφαση του τηλεοπτικού κοινού. Εγώ το ήξερα από την πρώτη μέρα ότι ο Γιώργος θα πάει στον τελικό. Νομίζω ότι πολλές φορές υπάρχουν κάποια σημάδια ή κάποιες κινήσεις οι οποίες σε κάνουν να καταλάβεις κάποια πράγματα."


-Θέλεις να μου πεις ποια ήταν αυτά τα σημάδια;

"Νομίζω ότι δεν μπορώ να σου πω."


-Έχεις πει ότι ο Ντάνος «πουλάει» την εικόνα του λαϊκού παιδιού, θεωρείς ότι αυτή ήταν η στρατηγική του για να γίνει συμπαθής;

"Ο Γιώργος ακολούθησε την πεπατημένη των ριάλιτι. Γενικά, είχε αυτό το προφίλ και, κατά την άποψη μου, το διαχειρίστηκε καλά. Και η παραγωγή το έβγαλε προς τα έξω, οπότε ήταν φυσιολογικό να δώσει έμφαση σ' αυτό ο Γιώργος. Κατά τα άλλα, έχει πάρα πολλά χαρίσματα τα οποία δεν έχει δείξει, γιατί ήταν καλυμμένος πίσω από αυτό το προσωπείο. Θεωρώ ότι είναι ένα παιδί που μπορεί να μην έχει την απαιτούμενη μόρφωση, αλλά έχει πολλά πνευματικά χαρίσματα, τα οποία νομίζω ότι θα τον έκαναν λίγο πιο χαλαρό απέναντι στο κοινό και θα τον αναδείκνυαν περισσότερο."


-Έχεις δηλώσει ότι στήριζες τον Μάριο για νικητή. Το έκανες επειδή είναι φίλος σου ή έβλεπες κάτι διαφορετικό στον Ντάνο από αυτό που έβλεπε ο κόσμος;

"Γενικώς, υποστήριζα τον Ορέστη, τον Κωνσταντίνο και τον Μάριο. Ήξερα ότι θα φτάσει ο Μάριος στον τελικό και γι' αυτό τον υποστήριζα και τον στήριξα, καθώς ήταν ένας παίκτης ο οποίος ήταν πολύ αγαπητός στο κοινό και κέρδιζε στην αρχή τα αγωνίσματα χωρίς να έχει βγάλει κάποια έντονη προσωπικότητα. Στη συνέχεια προσπάθησε να βγάλει κάποιον-χαρακτήρα, τον οποίο του πρότεινα να μην τον βγάλει, γιατί δεν είχε ανάγκη να φανεί τόσο πολύ. Πιστεύω ότι ήξερε και ό Μάριος ότι δεν θα είναι ο νικητής. Αυτό είναι ένα συμπέρασμα που έχω βγάλει έχοντας περάσει πολλές στιγμές στην παραλία συζητώντας τις οποίες δεν έχετε δει."


-Ο Γιάννης Σπαλιάρας δήλωσε ότι τον «έγλειφες» και ότι δεν «πουλάς». Γιατί πιστεύεις ότι τα είπε αυτά;

"Ο Γιάννης είναι ένας άνθρωπος που ξέρει από τηλεόραση, θεωρώ ότι δεν θα έπρεπε να μπει στη διαδικασία να με σχολιάσει, γιατί δεν αξίζει να προσπαθείς να ερμηνεύεις άλλους χαρακτήρες. Νομίζω ότι όσοι κάνουν δηλώσεις βγάζοντας εύκολο συμπεράσματα δύσκολα μπορεί να αντιληφθούν τι συμβαίνει" εξήγησε στο Mytv.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !