Μπορεί όλοι να έχουν επικεντρωθεί στην επιλογή των διάσημων παικτών για το "Nomads",ωστόσο δεν πρέπει να ξεχνάμε πως παράλληλα αξιολογούνται και οι αιτήσεις συμμετοχής των απλών καθημερινών ανθρώπων που θέλουν να λάβουν μέρος στο νέο ριάλιτι επιβίωσης του ΑΝΤ1.

Μία από αυτές φαίνεται πως είναι και  Μαρί Ρόουζ Ταρκμανιάν ή αλλιώς η πρώην του Κωνσταντίνου Βασάλου. Τον τελευταίο καιρό απασχόλησε ιδιαίτερα τα μέσα ενημέρωσης τόσο για την εμφάνιση της στο έπαθλο επικοινωνίας στο "Survivor",όσο και για όλα αυτά που συνέβησαν με τα ερωτηματικά που προκλήθηκαν σχετικά με το ποια κοπέλα είχε τελικά σχέση ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Οι πληροφορίες της "Espresso" αναφέρουν ότι η Μαρί Ρόουζ πέρασε από κάστινγκ για το "Nomads". Η γυμνάστρια από την Κύπρο  πέρασε τις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 Κύπρου λίγο μετά τις 9 το πρωί της Τετάρτης, φορώντας ένα μικροσκοπικό σορτσάκι, μαύρο και μαύρο μπουστάκι που άφησε τους κοιλιακούς της σε κοινή θέα. Η καλλονή συμπλήρωσε την αίτησή της με τον αριθμό συμμετοχής 1,753 και στις τηλεοπτικές δηλώσεις της είπε:
«Το ήθελα από καιρό να παίξω σε ένα παιχνίδι επιβίωσης. Φαίνεται, πολύ συναρπαστικό και στόχος μου είναι το έπαθλο».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]