Η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στο Έψιλον αλλάζει πολλά από τα δεδομένα που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα. Πριν αναθεωρηθούν συμβόλαια και λοιπές αλλαγές θα πρέπει πολύ σύντομα να παρθεί μία απόφαση για το "Survival" και αυτό διότι για το συγκεκριμένο ριάλιτι επιβίωσης έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τα γυρίσματα στις 23 Αυγούστου,ώστε η πρεμιέρα να πραγματοποιηθεί στις 3 Σεπτεμβρίου.

Ο χρόνος πιέζει πάρα πολύ και είναι 100% σίγουρο ότι μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα πρέπει να έχουν παρθεί οι οριστικές αποφάσεις. Θα επιθυμεί το επιτελείο του Έψιλον το συγκεκριμέο φορμάτ στο πρόγραμμα του; Θα συμφωνεί με το στήσιμο και με την επιλογή των προσώπων; Θα εγκρίνει την απόφαση να βγει τόσο νωρίς στον αέρα,πριν καν ξεκινήσει το κανονικό πρόγραμμα του σταθμού;

Τα σενάρια είναι τρία. Το πρώτο είναι το "Survival" να βγει κανονικά στους προαποφασισμένους χρόνους. Το δεύτερο είναι να βγει με κάποια καθυστέρηση(από 3 εβδομάδες μέχρι ένα μήνα) και το τρίτο είναι να "ναυαγήσει" η παραγωγή. Βέβαια έχουν δαπανηθεί πολλά χρήματα για να επικρατήσει το τρίτο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]