αυτά είναι τα χρώματα των 2 ομάδων - Δες φωτορεπορτάζ

Μπορεί να μην είναι ο εξωτικός Άγιος Δομίνικος, αλλά είναι η μαγευτική Κουρούτα, η Μύκονος της Πελοποννήσου. Εδώ που θα γίνουν τα γυρίσματα του νέου Reality επιβίωσης, "Survival Secrets" ,με αρκετά γνωστά ονόματα ως παίκτες όπως ακούγεται αλλά και εξαιρετικές επιλογές στην παρουσίαση. Το ilialive.gr βρέθηκε με τον φακό του σε ρόλο παπαράτσι (παλιά μας τέχνη κόσκινο) και φωτογράφισε τις προετοιμασίες για το νέο παιχνίδι που αναμένεται να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό μέσα από τη συχνότητα του Epsilon.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο χώρος που θα χρησιμοποιηθεί για τα γυρίσματα του "συμβουλίου" του Survival Secrets δεν είναι άλλος από αυτόν του Ιππικού Ομίλου Κουρούτας. Εκεί γίνονται και οι εργασίες για τις κατασκευές των ξύλινων μέσων που θα χρησιμοποιηθούν στις δοκιμασίες του παιχνιδιού. Ακριβώς απέναντι και στις παρυφές του δάσους της Μαραθιάς σε μεγάλη αγροτική έκταση, στήνεται ο στίβος μάχης του παιχνιδιού.

Στην περιοχή πάντως αναμένεται να γίνει "λαϊκό προσκύνημα" από τους φαν των παιχνιδιών του είδους, που ο Άγιος Δομίνικος ,τους έπεφτε κάπως μακριά! Έτσι οι πρωταγωνιστές - ινδάλματα του παιχνιδιού θα βρίσκονται μια ανάσα από τους θαυμαστές τους, αν και αναμένεται να αποκλειστεί η περιοχή για τα γυρίσματα. Όσο για τα χρώματα των δύο ομάδων η επιλογή είναι το κόκκινο και το πράσινο.Μοιάζει με κόντρα Ολυμπιακού - Παναθηναϊκού, αλλά αναγκαστικά διαφοροποιείται λίγο από τα χρώματα του Survivor...

Δες τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το ilialive:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]