Όλες οι πληροφορίες για τη νέα σειρά του STAR....

0

Στην οικογενειακή κωμωδία ποντάρει και φέτος το κανάλι, εντάσσοντας στο πρόγραμμα της νέας σεζόν το καθημερινό «Ο άνδρας των ονείρων μου».


Πρόκειται για διασκευή της νοτιοκορεατικής σειράς με το σενάριο της ελληνικής εκδοχής να υπογράφουν ο Αποστόλης Τσαουσόγλου και η Εμμανουέλα Αλεξίου και τη σκηνοθεσία να έχουν αναλάβει η Ρέινα Εσκενάζυ ο Κώστας Κιμούλης.

Τα γυρίσματα της σειράς ξεκινάνε αυτές τις μέρες και θα γίνουν αποκλειστικά σε φυσικούς χώρους. Η Αθηνά μια ανεξάρτητη και επαγγελματικά επιτυχημένη γυναίκα, ερωτεύεται τον Τζακ ο οποίος είναι υιοθετημένος, με τους θετούς γονείς του να ζουν στη Μεγάλη Βρετανία. Το ζευγάρι παντρεύεται και ζει μια ειδυλλιακή ζωή με πλήρη απουσία των πεθερικών, όμως όλα αλλάζουν όταν στη γειτονιά τους μετακομίζει η φασαριόζικη οικογένεια Καρασαββίδη, η οποία αποτελείται από τη γιαγιά Ιωάννα, τα τρία παιδιά της και τα εγγόνια της.

Οι Καρασαββίδηδες έχουν ένα μεγάλο καημό: Πριν από είκοσι έξι χρόνια, όταν γεννήθηκε η Μίκα, το τρίτο παιδί του Πανικού και της Αγγελικής, εξαφανίστηκε ο τετράχρονος γιος τους, Γιάννης, τον οποίο δεν βρήκαν ποτέ. Εκείνος ο χαμένος γιος μεγάλωσε σε μια άλλη οικογένεια και είναι ο Τζακ, σύζυγος πλέον της Αθηνάς!
Όταν οι δύο πλευρές θα ανακαλύψουν την αλήθεια, ο εξαφανισμένος γιος δα επανασυνδεθεί με την οικογένεια Καρασαββίδη, η οποία θα εισβάλει για τα καλά στη ζωή του φρεσκοπαντρεμένου ζευγαριού!

Πηγή: 7 μέρες tv


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !