Νέα δεδομένα στη σειρά του Καπουτζίδη για το STAR...

Είναι γνωστό εδώ και καιρό πως ο Γιώργος Καπουτζίδης ετοιμάζει μία νέα σειρά για λογαριασμό του STAR με τίτλο «Servant Of The People»,αλά ελληνικά «Ο υπάλληλος του έθνους»). Πρόκειται για μία πολιτική κωμωδία,η οποία «έρχεται» από την Ουκρανία. Το σενάριο θέλει τον καθηγητή ενός σχολείου να γίνεται… Πρόεδρος της Ουκρανίας και να προσπαθεί να ζήσει μια συνηθισμένη ζωή χωρίς όλα τα «προνόμια του Προέδρου» και να εργάζεται σκληρά για να οικοδομήσει μια νέα χώρα. Τότε προσπαθεί να πολεμήσει τον στρατό των κατεστραμμένων και εξαπατητών γραφειοκρατών.

Μέχρι στιγμής ο γνωστός καλλιτέχνης στις σειρές που τον έχουμε δει (Σαββατογεννημένες,Στο παρά 5 και Εθνική Ελλάδος) έχει τον ρόλο του ηθοποιού και του σεναριογράφου. Το νέο σήριαλ του STAR,σύμφωνα με τη "Real Life", θα του δώσει την ευκαιρία να δοκιμαστεί και για πρώτη φορά στο ρόλο του σκηνοθέτη μίας σειράς.

Ναι ο Γιώργος Καπουτζιδης θα είναι πρωταγωνιστής,σεναριογράφος και σκηνοθέτης της νέας ανατρεπτικής κωμωδίας που κατά πάσα πιθανότητα θα έρθει στους δέκτες μας τον Φεβρουάριο του 2018.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: