Προχθές με ρεπορτάζ ,σας είπαμε πως από τη νέα σεζόν το δελτίο του STAR θα βγει με ανανεωμένα γραφικά αλλά και προσθήκες στο στούντιο, ενώ σας γράψαμε πως ,αν και υπήρχαν φήμες, η ώρα
προβολής του δεν θα αλλάξει .Πώς θα είναι ,όμως, η φυσιογνωμία κι ο χαρακτήρας του κεντρικού δελτίου; Το φετινό δελτίο ειδήσεων του σταθμού,λοιπόν, όπως γράφει το Enimerosi24.gr  θα διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό (βλ. ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ) ,και θα εστιάσει περισσότερο στην κοινωνία και λιγότερο στην πολιτική.

Φυσικά παραμένει πολυθεματικό, δίνοντας έμφαση ,όμως, στα κοινωνικά θέματα, τα διεθνή και στην επικαιρότητα που επηρεάζει τους νέους ανθρώπους. Με άλλα λόγια στο νέο δελτίο ειδήσεων του STAR θα κυριαρχούν το ρεπορτάζ και τα βίντεο. Στόχος παραμένουν τα νεανικά κοινά 15-44, για αυτό και η πολιτική επικαιρότητα θα έχει το χώρο της, αλλά όχι τον πρώτο λόγο.

Η Κάτια Μακρή θα συνεχίσει να σχολιάζει την ειδησεογραφία, όπως και ο Πέτρος Μποτσαράκος όταν το απαιτεί η επικαιρότητα.Ενώ, τέλος, η διεύθυνση του σταθμού κάνει προσπάθεια να ενισχύσει την ομάδα του δελτίου με έμπειρους ρεπόρτερ πρώτης γραμμής που θα μπορέσουν να υπηρετήσουν το καινούργιο concept εξασφαλίζοντας καθημερινά δυνατά και αποκλειστικά θέματα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]