Τέλος από τον REAL FM ο...

0

Μετά από 10 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στην οικογένεια του REAL FM,ο
ραδιοφωνικός παραγωγός ,Ιωσήφ Καλαμαράκης, αποχωρεί από το δυναμικό του. Ο ίδιος,με μια ανάρτησή του στο facebook, ανακοίνωσε τη διακοπή της συνεργασίας του με τον Όμιλο, και απηύθυνε θερμές ευχαριστίες τόσο στη Διοίκηση όσο και σε ακροατές και φίλους. Όπως υπογράμμισε, είναι στην οικογένεια του REAL FM από την πρώτη μέρα λειτουργίας του. Ακόμη, να πούμε πως οι λόγοι της αποχώρησης δεν είναι ακόμα γνωστοί.


Συγκεκριμένα, γράφει:

Ήταν Αύγουστος του 2007 όταν ο Γιώργος Τράγκας μού είπε ότι ο Νίκος ανοίγει σταθμό και θα πάμε για έναν μήνα ώστε να βοηθήσουμε στο ξεκίνημα .Τελικά ο ένας μήνας , έγιναν δέκα ολόκληρα χρόνια. 

Δέκα χρόνια γεμάτα όμορφες στιγμές ,συναισθήματα, και κυρίως εκείνη τη μοναδική αίσθηση του να συμμετέχεις στη δημιουργία ενός ραδιοφώνου από τη γέννησή του μέχρι την καταξίωσή του στην κορυφή .Δέκα χρόνια μετά, στις 31 Αυγούστου, κλείνει αυτός ο κύκλος για μένα, αν και δεν ήμουν ποτέ καλός στην γεωμετρία … 

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Νίκο Χατζηνικολάου και τον Ανδρέα Κουρή για τη συνεργασία και τη στήριξη όλα αυτά τα χρόνια. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Στέργιο Χατζηνικολάου και τον Χρήστο Μπάρλα , φίλους πάνω απ’ όλα , οι οποίοι ήταν πάντα δίπλα μου στα εύκολα και στα δύσκολα … Ένα τεράστιο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου που πορευτήκαμε μαζί όλα αυτά τα χρόνια , που με ανέχτηκαν ,που με βοήθησαν ,που με τίμησαν με τη φιλία τους .Τις περισσότερες ευχαριστίες ,όμως, στους ακροατές – φίλους του Real FM που με συντρόφευαν πιστά και με την αγάπη τους με έκαναν καλύτερο άνθρωπο .

Αποχωρώ παίρνοντας μαζί μόνο καλές αναμνήσεις και αφήνοντας πίσω μόνο φίλους και αληθινά συναισθήματα … Εύχομαι τα καλύτερα για τον Real FM που θα είναι πάντα κομμάτι της ζωής μου.

Αυτή είναι η ανάρτησή του:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !