Με νέο σήμα αρχής το Ouggachallenge...

Και ενώ όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες περιμένουν να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, όπως συνη­θίζεται ,ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει την...
έκπληξη κάνοντας πρεμιέρα με την εκπομπή του, Ougachallenge,αύριο,21 Αυγούστου. Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα εί­ναι «κονσέρβα», όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τηλεοπτικούς όρους μία εκπομπή βγαλμέ­νη από το... ντουλάπι, τελικά τα πράγματα όπως ήδη γνωρίζετε δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

Το μεράκι του παρουσι­αστή για την εκπομπή είναι γνωστό και γι' αυ­τό αποφάσισε με την ομάδα του να εξελίξει τις ήδη έτοιμες εκπομπές.  Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Βάλαμε νέο σήμα αρχής, φτιάξαμε καινούρ­γιες πάσες και ο Σταμάτης Din Dan Done έπαι­ξε περισσότερο με τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει το μοντάζ κι έχουμε κάνει την ενότητα της εκ­πομπής "ζευγάρια" πιο πικάντικη. Έχουμε, για παράδειγμα, κάνει challenge την Ελένη Φουρέιρα με την Κατερίνα Στικούδη να απαντούν στις ίδιες ερωτήσεις αλλά και πιο ενδιαφέρου­σες ίντριγκες όπως τον Γιώργο Παπαδάκη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου».

Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας το... παιχνίδι της δημοσιότητας, αποφεύγει να πει περισσότε­ρες λεπτομέρειες, για να διατηρήσει αμείω­το, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

gossip- tv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: