Με νέο σήμα αρχής το Ouggachallenge...

0
Και ενώ όλοι οι τηλεοπτικοί αστέρες περιμένουν να ξεκινήσει η νέα τηλεοπτική σεζόν τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου, όπως συνη­θίζεται ,ο Δημήτρης Ουγγαρέζος κάνει την...
έκπληξη κάνοντας πρεμιέρα με την εκπομπή του, Ougachallenge,αύριο,21 Αυγούστου. Κι εκεί που όλοι πίστευαν ότι θα εί­ναι «κονσέρβα», όπως συνηθίζεται να λέγεται σε τηλεοπτικούς όρους μία εκπομπή βγαλμέ­νη από το... ντουλάπι, τελικά τα πράγματα όπως ήδη γνωρίζετε δεν θα είναι έτσι ακριβώς.

Το μεράκι του παρουσι­αστή για την εκπομπή είναι γνωστό και γι' αυ­τό αποφάσισε με την ομάδα του να εξελίξει τις ήδη έτοιμες εκπομπές.  Ο ίδιος αποκαλύπτει: «Βάλαμε νέο σήμα αρχής, φτιάξαμε καινούρ­γιες πάσες και ο Σταμάτης Din Dan Done έπαι­ξε περισσότερο με τον κόσμο. Έχουμε αλλάξει το μοντάζ κι έχουμε κάνει την ενότητα της εκ­πομπής "ζευγάρια" πιο πικάντικη. Έχουμε, για παράδειγμα, κάνει challenge την Ελένη Φουρέιρα με την Κατερίνα Στικούδη να απαντούν στις ίδιες ερωτήσεις αλλά και πιο ενδιαφέρου­σες ίντριγκες όπως τον Γιώργο Παπαδάκη με τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο και τη Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου».

Ο Δημήτρης, γνωρίζοντας το... παιχνίδι της δημοσιότητας, αποφεύγει να πει περισσότε­ρες λεπτομέρειες, για να διατηρήσει αμείω­το, το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

gossip- tv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !