Αποκλειστικό: Τα πάντα για το καλοκαιρινό «Ougachallenge»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Και ενώ όλοι υποστήριζαν ότι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος θα βρεθεί εκτός ΑΝΤ1 τη νέα τηλεοπτική σεζόν,πρώτο το tvnea.com.com σας αποκάλυψε πως ο παρουσιαστής παραμένει για ακόμη μία χρονιά στο δυναμικό του καναλιού(δες εδώ)

Το ρεπορτάζ του Γρηγόρη Μελά στο newsit.gr έρχεται να προσθέσει πως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος
ανανέωσε τη συνεργασία του με τον ΑΝΤ1 υπογράφοντας για 2 (+1) ακόμα χρόνια παραμονής του στο κανάλι του Αμαρουσίου

Την ίδια ώρα μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του καλοκαιρινού "Ougachallenge",αφού αυτή αναμένεται να πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 21 Αυγούστου. Η χιουμοριστική-σατιρική εκπομπή θα προβάλλεται σε καθημερινή βάση και σε κάθε επεισόδιο θα βλέπουμε δύο συνεντεύξεις. Φυσικά πρόκειται για "ougachallenges" που έχουμε ξαναδεί μέσα από διάφορες εκπομπές του ΑΝΤ1,όπως το "Spata Live","Το Πρωινό" και το "Πρωινό ΣουΚου".

Για να γίνει η εικόνα όμως πιο θελκτική,ο Δημήτρης και οι συνεργάτες του έκαναν διαφορετικό μοντάζ στα πρόσωπα. Με άλλα λόγια θα δούμε κάποιες συνεντεύξεις να παρουσιάζονται στο ίδιο επεισόδιο,για να αυξηθεί το τηλεοπτικό ενδιαφέρον. Για παράδειγμα,θα "πλασαριστούν μαζί" πρόσωπα όπως η Ελένη Φουρέιρα με την Κατερίνα Στικούδη,ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος με τον Γιώργο Παπαδάκη,αλλά και η Ναταλία Γερμανού με τον Μάνο Ιωάννου.

Πριν από κάθε challenge θα βλέπουμε γυρίσματα που θα προωθούν αυτό που ακολουθεί με τη βοήθεια του Σταμάτη Din Dan Done,που ανήκει στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής. Εκεί,μπαίνει στο παιχνίδι και ο κόσμος,αφού πραγματοποιήθηκαν γυρίσματα στη Νάξο όπου ο Δημήτρης και ο Σταμάτης είχαν επισκεφθεί για να "βγάλουν" από εκεί την καθημερινή τους πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή "Μάππες Show" στον "Ρυθμό 949".

Αντιλαμβάνεστε πως τα καλοκαιρινά αυτά επεισόδια είναι ένα είδος τεσταρίσματος από την πλευρά του ΑΝΤ1 για να διαπιστώσουν αν μπορούν να δώσουν το πράσινο φως στη συγκεκριμένη εκπομπή,ώστε από τη νέα σεζόν να προβάλλεται με νέες λαχταριστές συνεντεύξεις σε εβδομαδιαία βάση...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !