NOMADS: Ετοιμάζει σημαντική αλλαγή o ANT1...

0

Είναι από τα… πουλέν του ΑΝΤ1 για την επόμενη σεζόν. Παρ’ όλα αυτά τα στελέχη στο κανάλι του Αμαρουσίου φαίνεται ότι το ψάχνουν πολύ και προσπαθούν να κάνουν το «Nomads» όσο πιο
«δυνατό» γίνεται, ακόμη κι αν πάρουν αποφάσεις που δεν τις περίμενε κανείς!

Έτσι, λοιπόν ,πήραν μία πολύ σημαντική απόφαση και περιμένουν… την άδεια για να την πραγματοποιήσουν από την ξένη εταιρεία που έχει τα δικαιώματα. Και να σας εξηγήσω τι εννοώ. Το ριάλιτι επιβίωσης θα προβάλλεται πέντε μέρες τη βδομάδα ενώ την πέμπτη μέρα θα υπάρχει αποχώρηση κάποιου διαγωνιζομένου. Αυτή η διαδικασία της αποχώρησης μεταδίδεται ζωντανά, καθώς γίνεται live σύνδεση από στούντιο της χώρας που το προβάλλει με το μέρος όπου είναι συγκεντρωμένοι οι διαγωνιζόμενοι. Στην προκειμένη περίπτωση, λοιπόν, κάθε Παρασκευή, που θα είναι η πέμπτη κατά σειρά μέρα προβολής του ριάλιτι, κάποιος παρουσιαστής από πλατό στις εγκαταστάσεις του ΑΝΤ1 στην Αθήνα θα συνδέεται με το πλατό του «Nomads» στις Φιλιππίνες και θα συνομιλεί με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου θα βρίσκεται εκεί ώστε να ανακοινωθεί το ποιος από τους διαγωνιζομένους αποχωρεί. Έτσι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες όπου προβάλλεται με επιτυχία το ριάλιτι επιβίωσης και είναι από τους «κανόνες» της εταιρείας παραγωγής.

Ωστόσο, το «Nomads» είναι η πρώτη φορά που έρχεται στην Ευρώπη μέσα από τον ΑΝΤ1 και για αυτό τα στελέχη του σταθμού προσπαθούν δικαιολογημένα να προλάβουν… προβλήματα που μπορούν να υπάρξουν σε αυτή τη σύνδεση. Σύμφωνα ,λοιπόν, με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν ζητήσει από την ξένη εταιρεία παραγωγής να μην κάνουν ζωντανές συνδέσεις, πιστεύοντας ότι μπορεί να υπάρχουν τεχνικά προβλήματα, όπως μεγάλη καθυστέρηση στον ήχο λόγω των δορυφορικών συνδέσεων ,κι η οποία θα είναι «κουραστική» για να την παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές.

Βέβαια ,αυτό μπορεί να είναι… κόντρα στους «κανόνες» του ριάλιτι επιβίωσης, αλλά σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ξένη εταιρεία παραγωγής -κατανοώντας τους κινδύνους που υπάρχουν από τις δορυφορικές συνδέσεις-, είναι… ένα βήμα πριν από το να δεχτεί την αλλαγή. Η συμφωνία μπορεί να «κλειστεί» και κάπου στη μέση, να υπάρχει δηλαδή κάποια ολιγόλεπτη σύνδεση, που θα ανακοινώνεται η αποχώρηση, αλλά να μην βγαίνει live όλη η εκπομπή της πέμπτης μέρας. Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι μπορεί αυτή να μην είναι η μοναδική αλλαγή που θα κάνει ο ΑΝΤ1 στο «Nomads» του, αλλά σκέφτονται και κάποιες ακόμη θέλοντας να γίνει ακόμη πιο ενδιαφέρον για τους τηλεθεατές!

Newsit.gr -  Μελάς blog

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !