«Mission: Impossible 6»: Ατύχημα του Tom Cruise στα γυρίσματα

Unknown
0

Ο Αμερικανός ηθοποιός Tom Cruise, ένας από τους μεγαλύτερους αστέρες του Χόλυγουντ που φημίζεται για την τόλμη του, κατά τα γυρίσματα των ταινιών πρωταγωνιστεί ακόμα και στις επικίνδυνες σκηνές χωρίς τη βοήθεια κασκαντέρ.


Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Mirror, η επιμονή του αυτή του στοίχισε έναν τραυματισμό κατά τα γυρίσματα της έκτης σειράς της ταινίας «Επικίνδυνες Αποστολές» (Mission: Impossible 6). 


Σύμφωνα με την εφημερίδα ο 55χρονος ηθοποιός έκανε ένα άλμα από την ταράτσα ενός κτηρίου προς την ταράτσα ενός άλλου στο κεντρικό Λονδίνο. Όμως δεν υπολόγισε σωστά την απόσταση με αποτέλεσμα να πέσει πάνω σε έναν τοίχο και να χτυπήσει τον αστράγαλό του.

Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους ειδικούς με τον Tom Cruise να δείχνει πως πονάει αν και φάνηκε να μπορεί να σταθεί στα πόδια του.


Σύμφωνα με όσα μεταδίδει η «Sun», όπως δήλωσε συνεργάτης της ταινίας ο τραυματισμός του Cruise είναι πολύ πιο σοβαρός από τις αρχικές εκτιμήσεις και θα χρειαστεί μεγάλο χρονικό διάστημα για να επανέλθει. «Πρόκειται για έναν κορυφαίο σταρ που οι ταινίες του δεν μπορούν να προχωρήσουν χωρίς αυτόν, έτσι τα γυρίσματα θα αναβληθούν».


Πριν ξεκινήσουν τα γυρίσματα ο παραγωγός της σειράς, David Ellison, δήλωνε ενθουσιασμένος: «Ο Tom Cruise θα παρουσιάσει αυτή τη φορά μοναδικά πράγματα και θα μπει σε περιπέτειες που δεν έχει βιώσει ξανά. Αυτό που θα δείτε θα απογειώσει την αδρεναλίνη σας και θα σας ξετρελάνει. Θα σας πάρει τα μυαλά. Ούτε κι εμείς μπορούμε να το πιστέψουμε, εκπαιδεύεται σκληρά πάνω από ένα χρόνο.

naftemporiki.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !