Χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα η συνέλευση στο MEGA- Πιέζει ο Σαββίδης...


Καμία σημαντική εξέλιξη από τη σημερινή γενική συνέλευση των μετόχων του MEGA. Όπως ήταν αναμενόμενο καλύφθηκαν οι κενές θέσεις στο ΔΣ της εταιρείας με οικονομολόγους – εκπροσώπους
των Μαρινάκη και Σαββίδη(θυμήσου εδώ το νέο ΔΣ), ενώ αντικαταστάθηκε και ο Πουρσανίδης των Βαρδινογιάννηδων με άλλον εκπρόσωπο της οικογένειας. 

Με εξαίρεση ,λοιπόν, τη δήλωση των εκπροσώπων της DIMERA του Σαββίδη ότι αυτό που προέχει είναι η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου, αναφέροντας ταυτόχρονα ότι προτίθενται να εισφέρουν σε αυτήν 25 εκ ευρώ (όσα δηλαδή προβλέπει και το σχέδιο της Grand Thornton, για να πληρωθούν και οι εργαζόμενοι),από τις υπόλοιπες πλευρές δεν υπήρξε καμία τοποθέτηση. Βεβαίως με τη δήλωση αυτή η πλευρά Σαββίδη δείχνει δυναμικό παρών, πιέζοντας έντονα τις άλλες δυο πλευρές που δείχνουν εξαιρετικά απρόθυμες.

Συγκεκριμένα ,σύμφωνα με το Enimerosi24, την πλευρά Μαρινάκη εκπροσώπησε ο Γιώργος Δήμας που έχει αναλάβει και τον ΔΟΛ,χωρίς ,όμως, να τοποθετηθεί για κάποιο θέμα πέραν του να συμφωνήσει στην τοποθέτηση των νέων μελών. Οι εκπρόσωποι της πλευράς Βαρδινογιάννη όταν ερωτήθηκαν για το τι γίνεται από δω και πέρα απάντησαν ότι αρμόδιο πλέον να απαντήσει είναι το ΔΣ. Έτσι λοιπόν το επόμενο που μένει να φανεί ώστε να βγουν κάποια ακόμη συμπεράσματα είναι η εκλογή προέδρου του ΔΣ.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: