Οι fans του Γιώργου Αγγελόπουλου ξεσπούν: «Μας αγνόησε πλήρως και…»

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος από την πρώτη στιγμή αποτέλεσε τον πιο αγαπημένο παίκτη του Survivor. Οι φανατικοί του θαυμαστές του έδειξαν έμπρακτα την υποστήριξή τους και μάλιστα έφτιαξαν και για τον ίδιο πολλές σελίδες στα social media.

Μια όμως από τις πιο ενεργές online κοινότητες για τον ίδιο, με το όνομα giorgosaggelopoulos_fans, μόλις έκανε γνωστό πως αναστέλλει τη λειτουργία της, εκφράζοντας δημόσια το παράπονό τους από τον μέχρι πρότινος αγαπημένο της Ντάνο.

Δείτε την ανακοίνωσή τους:
«Το τελευταίο διάστημα γινόμαστε λήπτριες μίας συμπεριφοράς (όχι εκ μέρους σας…!) που δεν θεωρούμε ότι τιμά τη δουλειά τόσων μηνών, αλλά κυρίως εσάς, διότι εσείς αποτελέσατε τη σάρκα και τα οστά αυτής της σελίδας. Η δουλειά όλων μας, η δική σας και η δική μας, παραμένει στα αζήτητα!», αναφέρουν και συνεχίζουν: «αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Γιώργου να διαβάζει και να αναγνωρίζει τη δουλειά οποιασδήποτε σελίδας έχει δημιουργηθεί για τον ίδιο αν και αυτό δεν συνέβη και στην περίπτωση αυτής της σελίδας που εκτός του ότι τον υποστήριξε πριν από οποιονδήποτε άλλο, ήταν η μεγαλύτερη βάση των υποστηρικτών του».

Όπως εξηγούν, «πριν λίγες μέρες μας δόθηκε και η χαριστική βολή! Ο κόπος μας απαξιώθηκε πλήρως και η ποιότητα της δουλειάς μας υποβαθμίστηκε. Ήταν κάτι που μας πλήγωσε πολύ… Δε μας θύμωσε…! Μας πίκρανε και μας στεναχώρησε βαθύτατα! Από σήμερα, λοιπόν, μπορείτε να απευθυνθείτε και να ακολουθήσετε οποιαδήποτε άλλη σελίδα σε fb, insta ή Twitter, οι οποίες ενδεχομένως να εκφράζουν και να εκπροσωπούν το Γιώργο Αγγελόπουλο καλύτερα από εμάς…!».

«Επειδή ρωτάτε το λόγο που κλείνουμε. Πριν δύο μέρες μας έστειλε μήνυμα ένας εκπρόσωπος μιας νεοσύστατης σελίδας στο fb, με μηδενικό έργο για το Ντάνο και μας παρήγγειλαν να ανακοινώσουμε ότι ο Ντάνος τους είπε ότι θέλει να είναι η επίσημη σελίδα του, ότι τους διαβάζει κι ότι του αρέσει η δουλειά τους. Μετά από πολλές προσπάθειες να μας διαβάσει, να δει τι λέτε εσείς για αυτόν, να δει πως παίχτηκε το survivor από την πλευρά των φαν του (μιας και εδώ είμαστε συσπειρωμένοι οι περισσότεροι) ο Γιώργος μας αγνόησε πλήρως και ενσωματώθηκε σε ένα φαν κλαμπ το οποίο είχαν φτιάξει άνθρωποι με “γερά μέσα”… Δώσαμε τα πάντα χωρίς να θέλουμε ανταλλάγματα. Το μόνο που θέλαμε ήταν για εσάς να υπάρξει μια ανατροφοδότηση. Ευχαριστούμε. Υπάρχουν αξιόλογες σελίδες εδώ στο instagram να συνεχίσετε να τον στηρίζετε από εκεί. Εμείς δε μπορούμε να συνεχίσουμε», καταλήγουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !