Η Κατερίνα Ακριβοπούλου στο Epsilon;

Κινητικότητα στο στρατόπεδο Σαββίδη υπάρχει τις τελευταίες ημέρες για τους τίτλους του «Πήγασου» που απέκτησε. Η βασική στόχευση είναι στις αρχές φθινοπώρου να υπάρχει τουλάχιστον µία εφηµερίδα σε κυκλοφορία και η εισήγηση η οποία έχει γίνει αφορά αρχικά το «Εθνος». Πληροφορίες των Παραπολιτικών αναφέρουν ότι υπάρχει σκέψη σε πρώτη φάση να κυκλοφορήσει η κυριακάτικη έκδοση της εφηµερίδας και στη συνέχεια να ληφθούν αποφάσεις για καθηµερινό φύλλο και για την «Ηµερησία».


Η εισήγηση για κυκλοφορία σε πρώτη φάση μόνο του Εθνους της Κυριακής έχει γίνει από πρόσωπο το οποίο βρίσκεται πολύ κοντά στον Σαββίδη και οφείλεται κυρίως σε οικονοµικούς λόγους. Και αυτό γιατί υπολογίζεται ότι το κόστος της συγκεκριµένης έκδοσης θα είναι αναλογικά µικρότερο από τα υπόλοιπα, που µπορεί να ακολουθήσουν. Για την περίπτωση του «Εθνους» αλλά και των υπόλοιπων εντύπων, όπως γράφουν τα Παραπολιτικά, ισχύει η εντολή για ισχυρό γραφείο Θεσσαλονίκης και ειδησεογραφία που κατά 30% τουλάχιστον θα αφορά τη Βόρεια Ελλάδα.
Συνωστισμός ενδιαφεροµένων -κυρίως από την ΕΡΤ- έχει προκληθεί το τελευταίο διάστηµα ενόψει της στελέχωσης του καναλιού «Ε», µετά την απόκτησή του από τον Ιβάν Σαββίδη. Ανάµεσα στα ονόµατα τα οποία ακούγεται ότι ενδιαφέρονται για µία θέση στο νέο κανάλι - σύμφωνα με το Secret, φέρεται να είναι και η Κατερίνα Ακριβοπούλου, η οποία παρουσιάζει την εκποµπή «Αίθουσα σύνταξης» στην ΕΡΤ αλλά και το µεσηµεριανό ραδιοφωνικό µαγκαζίνο του Flash.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: