Παράταση μίας ημέρας έλαβε η επίδοση των απολύσεων στους εργαζόμενους του
Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που αναμένουν να μάθουν από επίσημα χείλη για το εργασιακό τους μέλλον μετά την εκκαθάριση του Συγκροτήματος. Από το μεσημέρι της Τετάρτης, δε λειτουργούν τα σάιτ των Νέων και του Βήματος.

Αύριο, Πέμπτη, στις 12.00 ,έχουν,σύμφωνα με το Efsyn.gr, κληθεί οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ στη «Μιχαλακοπούλου» προκειμένου να λάβουν τις απολύσεις όπως τους ενημέρωσε την προηγούμενη εβδομάδα ο ειδικός διαχειριστής που ανέλαβε την εκκαθάριση του Συγκροτήματος.

Ο νέος ιδιοκτήτης του ΔΟΛ, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν έχει ενημερώσει για τις προθέσεις του, με την αγωνία των εργαζομένων να χτυπάει «κόκκινο» ,καθώς ουδείς γνωρίζει πότε θα προσληφθούν από την καινούργια εταιρεία που θα διαχειρίζεται «Τα Νέα» και «Το Βήμα», την «Alter Ego». Ουδείς γνωρίζει και πόσοι από αυτούς θα προσληφθούν. Ούτε και ποιες θα είναι οι νέες εργασιακές συνθήκες. Όπως όλα δείχνουν, δεν αποκλείεται να αποφασιστεί διακοπή της έκδοσης των δύο εφημερίδων για ένα χρονικό διάστημα ώστε να επιτευχθεί η μετάβαση στη νέα κατάσταση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]