Γιώργος Αγγελόπουλος: «Δέχθηκα bullying στο #Survivorgr...»

0
Ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Ντάνος όπως τον ξέρει πια όλη η Ελλάδα, παραχώρησε μία συνέντευξη στο oneman.gr και την δημοσιογράφο Έρρικα Ρούσσου.

Ο ίδιος αναφέρθηκε στο bullying που δέχθηκε μέσα στο Survivor, στα χρήματα, αλλά την αναγνωρισιμότητα που κέρδισε μέσα από το reality του ΣΚΑΪ.

«Ο κόσμος με ρωτάει συνεχώς για πράγματα που έχω κάνει μέσα στο παιχνίδι και που έχουν να κάνουν με τον τρόπο σκέψης μου. Επειδή δέχθηκα μπούλινγκ και επειδή υπάρχει πολύς κόσμος που έχει δεχθεί μπούλινγκ, μοιράζονται μαζί μου το παράδειγμά τους. Και χρησιμοποιούν την συμπεριφορά μου ως παράδειγμα προς μίμηση. Το λέω μπούλινγκ αν και εμένα ουσιαστικά, όλο αυτό δεν μου έλεγε κάτι. Δεν το αντιμετώπιζα ως φοβισμένος. Απλώς έβλεπα ότι κάποιοι άνθρωποι μου συμπεριφέρονται με έναν τρόπο που μου είναι παντελώς άγνωστος. Εκείνο που δεν μου άρεσε ήταν ότι δεν ήθελαν ή δεν μπορούσαν να δουν τον δικό μου τρόπο. Αυτό που ουσιαστικά, έκανα μέσα για να αντιμετωπίσω το μπούλινγκ ήταν να παίρνω την όποια κακή συμπεριφορά και να την κάνω λόγο...» τόνισε σχετικά με το bullying που δέχθηκε, όπως είπε, στο Survivor.

Όσον αφορά το αν έχει πάρει τα χρήματα του επάθλου, αποκάλυψε «Να πούμε ότι ακόμα τουλάχιστον, δεν έχω πάρει τα χρήματα. Πρέπει να περάσουν πρώτα κάποιοι μήνες».

«Χρειάστηκα λίγο χρόνο αφότου βγήκα από το παιχνίδι για να διαχειριστώ όλο αυτό το κομμάτι της δημοσιότητας. Είναι μεγάλη η ευθύνη που με βαραίνει χάρη σε όλα αυτά τα ωραία που έχει κάνει ο κόσμος για μένα. Πιο σημαντικό από κάθε έπαθλο ή οτιδήποτε προκύψει ως επαγγελματικό βήμα, είναι να διαχειριστώ αυτήν την αγάπη και να την ανταποδώσω... Αυτός είναι και ο λόγος που έχω μία ομάδα συνεργατών δίπλα μου οι οποίοι βρίσκονται εδώ για να με βοηθήσουν και για να πρεσβεύσουν τον Γιώργο όπως είναι και όχι κάπως αλλιώς​» ανέφερε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ενώ συμπλήρωσε «Έχω εισπράξει μεγάλη αγάπη και εισπράττω. Δεν σκέφτομαι τι μπορεί να γίνει στο μέλλον αυτή η αγάπη. Το θεωρώ ευλογία όλο αυτό που μου συνέβη. Σίγουρα θέλει μελετημένες κινήσεις ώστε να έχει και μία διάρκεια. Δεν νομίζω ότι θα αντιμετωπίσω ψυχολογικά προβλήματα αν χάσω τη δημοσιότητα μου. Είμαι συνειδητοποιημένος ως προς το τι με αγάπησε ο κόσμος και ξέρω ότι αυτό έγινε για πράγματα που έκανα και θα κάνω. Το παιχνίδι τελείωσε οπότε ναι αυτό το πράγμα, μπορεί κάποια στιγμή να ηρεμήσει. Και είμαι έτοιμος για αυτό».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !