Δεν κλείδωσε η Δούκισσα στο πρωινό του Σαββατοκύριακου-Όλα παίζονται...

0

Συζητήσεις επί συζητήσεων και αποφάσεις επί αποφάσεων ''ταλαιπωρούν'' αυτή την περίοδο τον ΑΝΤ1 -όπως ,άλλωστε, κι όλα τα κανάλια. Οι ιθύνοντες με επικεφαλής τον Λάτσιο στήνουν
πυρετωδώς το νέο πρόγραμμα και σιγά σιγά οι εκκρεμότητες πρέπει να κλείνουν.

Μια από αυτές είναι η πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου. Και μπορεί να θεωρείται ως ειλημμένη απόφαση και ως δεδομένο ότι οικοδέσποινα του καινούργιου πρωινού που στήνει ο ΑΝΤ1 θα είναι η Δούκισσα Νομικού, όμως, τα πράγματα είναι λίγο πιο...σύνθετα. Σύμφωνα ,λοιπόν, με νεότερες πληροφορίες μου, ακόμα δεν είναι οριστικό πως η πρωινή ζώνη θα περάσει πράγματι στα χέρια της λαμπερής Δούκισσας, που φέτος υπηρέτησε το SYTYCD με μοναδικό τρόπο!

Εν συνεχεία, αξίζει να σημειώσω πως ,άσχετα με το αν τελικά αναλάβει ή όχι το πρωινό η Δούκισσα, η Μαρία Μπεκατώρου σύμφωνα με το ρεπορτάζ μου δεν υπάρχει καμια πιθανότητα να παρουσιάσει τη νέα σεζόν την πρωινή ζώνη, καθώς ,όπως φυσικά πρώτοι σας γράψαμε ,έκλεισε στο Still Standing. Μάλιστα, σε επικοινωνία του tvnea με υψηλόβαθμο στέλεχος του ΑΝΤ1 ,μας τονίστηκε ρητά πως ανεξάρτητα από τη Δούκισσα, η Μαρία Μπεκατώρου δεν θα είναι παρουσιάστρια του πρωινού.

Επομένως, αν υποθέσουμε πως στο τέλος η Δούκισσα Νομικού όντως δεν αναλάβει την πρωινή ζώνη, τότε θα δούμε ένα άλλο πρόσωπο στο πόστο αυτό, μια και σίγουρα θα υπάρχει -με τα τωρινά τουλάχιστον δεδομένα και πλάνα- πρωινό πρόγραμμα. Εν αναμονή ,λοιπόν, των όποιων αποφάσεων. 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !