Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Πονάνε πάντα οι αλήθειεςΓια τις σχέσεις της ζωής του μιλάει ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης σε μία κατάθεση ψυχής.


 -Περιοδεύοντας µε το «Για όνοµα». Είναι µια δουλειά που αγάπησες-αγαπήσατε όλοι σας πολύ. Και είσαι εσύ που πίστεψες κυρίως σε αυτό, ενώ άλλοι το φοβόντουσαν. Τι είναι αυτό που σε κέντρισε σε αυτό το έργο;

 "Είναι ένα υπέροχο έργο που το ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγµή που το διάβασα. Ένα βαθιά πολιτικό έργο που µέσα από τη γλώσσα της κωµωδίας µιλάει για πολύ σοβαρά πράγµατα. Τινάζει στον αέρα όλα όσα υποστηρίζαµε µέχρι τώρα για το τι είναι «προοδευτικό», τι «συντηρητικό» κλ.π., µιλάει για το politically correct µε έναν µοναδικό τρόπο. Κι όλο αυτό µέσα από τη σχέση πέντε ανθρώπων που είναι συγγενείς και φίλοι από παιδιά."


 -Ολα γίνονται σε ένα δείπνο στο έργο αυτό, όπου οι ανατροπές δίνουν και παίρνουν... Οι µάσκες πέφτουν, τα πράγµατα λέγονται µε το όνοµά τους και έρχονται ανεξέλεγκτες καταστάσεις. Οι αλήθειες «πονάνε» συχνά, ε;

" «Πονάνε» πάντα οι αλήθειες, αλλά και λυτρώνουν. Το θέµα είναι πόσο εκπαιδευµένοι είµαστε να λέµε την αλήθεια και κυρίως να την ακούµε. Παρατηρώ χρόνια τώρα ότι όσοι είναι υπέρµαχοι τού «να λέµε την αλήθεια» είναι συνήθως -σε ένα µεγάλο ποσοστό- αυτοί που εκνευρίζονται πολύ όταν την ακούνε, όταν η «αλήθεια» αυτή αφορά τους εαυτούς τους... Ετσι και σε αυτή την παρέα, από ένα αστείο ξεκινάει µια βραδιά που µε έναν σχεδόν θριλερικό και ξεκαρδιστικό τρόπο βγαίνουν στη φόρα µυστικά χρόνων και η κατάσταση... εκτροχιάζεται!"


Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: