Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Λυπάμαι από την μια που...Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης μιλάει για την Βίκυ Σταυροπούλου με πολλή αγάπη.


 Ξέρω πως µε κάθε ευκαιρία που έχεις «αποδράς» από το κέντρο και πηγαίνεις στον χώρο που έχετε φτιάξει µε τη Βίκυ Σταυροπούλου. Θα µπορούσες να σε φανταστείς να ζεις µόνιµα εκεί και να αφήνεις το θέατρο ή όχι;

"Ναι, πραγµατικά, µόλις έχω έστω µια µικρή ευκαιρία φεύγω για τη Μάνη. Είναι ένα µαγικό µέρος το «Εuphoria», ένα µέρος που σε... καθαρίζει από κάθε µαύρη ενέργεια. Ενα µικρό κτήµα, τέσσερα στρέµµατα, µε πέντε µικρά σπίτια κι έναν κήπο που έχει τα πάντα. Ολων των ειδών τα φρούτα: από σύκα µέχρι κεράσια, φράουλες και βατόµουρα, µποστάνια µε σπόρους από τον Πελίτι, όλα βιολογικά χωρίς χηµικά. Με τον ήλιο και το νερό της Μάνης και την αγάπη µας, από τη στιγµή που τα φυτέψαµε µέχρι τώρα, που τα βλέπουµε κάθε χρόνο να µεγαλώνουν και να µας γεµίζουν καρπούς! Λυπάµαι από τη µια που δεν είµαι συνεχώς εκεί, αλλά χαίροµαι που όλοι όσοι το επισκέπτονται για διακοπές µόνο χαρά παίρνουν εκεί. Οχι, δεν θα ήθελα να αφήσω το θέατρο, θα ήθελα όµως να έχω τις ευκαιρίες να πηγαίνω εκεί όλο πιο συχνά."


Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Αλέξανδρος Ρούτας

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: