Ο Γιώργος Γιασεμής, σε συνέντευξή του στο περιοδικό "Xάι", αναφέρεται στις ψευδείς φήμες που έχουν στο παρελθόν κυκλοφορήσει για εκείνον.


-Όλα αυτά τα χρόνια λέγονται διάφορα για καλλιτέχνες και κυκλοφορούν φήμες. Έπεσε στην αντίληψή σου κάτι που σε αδικεί ή έχεις παρεξηγηθεί, γιατί δεν είσαι αυτό που λένε;

"Ναι, υπάρχει. Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για μένα, τα οποία δεν ξέρω αν πρέπει να πούμε. Αιωρούνται στην Αθήνα. Έχουν πει ότι είμαι χρήστης ναρκωτικών σε βαθμό κακουργήματος. Από την πλευρά μου δεν πίνω ούτε αλκοόλ. Μ’ έχουν πει Αλβανό, το οποίο δεν είναι ντροπή. Αν ήμουν, θα το έλεγα. Το τελευταίο είναι ότι είμαι gay. Ακούστηκε κι αυτό".


-Τελικά, ποιος είναι ο πραγματικός Γιώργος Γιασεμής;

"Ένας λαϊκός τραγουδιστής που εκπροσωπώ ένα μέρος του χώρου της μουσικής που πονάει και δεν υπάρχει".


-Έχεις περάσει μια φάση κατάθλιψης;

"Η δουλειά μας είναι δύσκολη. Τον τελευταίο καιρό, το έχω νιώσει λίγο και το λέω γιατί ζω την απόλυτη επιτυχία και την απόλυτη αποτυχία. Εννοώ ότι μπορεί να κάνω ένα έξτρα σε μια πόλη και να έχει 1000 άτομα και την επόμενη μέρα ή την επόμενη εβδομάδα να πάω σε μια άλλη πόλη και να έχει 50. Πάω στο εξωτερικό και νιώθω μια απίστευτη αγάπη τραγουδώντας σε 3000 άτομα και την επόμενη εβδομάδα πάω στο μαγαζί, κι έχει 100. Αυτό είναι απίστευτα ψυχοφθόρο. Να περπατάς σε μια πόλη, να σε αγκαλιάζουν και να βγάζουν φωτογραφίες και σε μια άλλη να μην ξέρουν ποιος είσαι. Αυτό έχει, σε εισαγωγικά, πλάκα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Bottom Ad [Post Page]