ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ποιο πρόγραμμα παγώνει στον ΣΚΑΪ; Όλο το ρεπορτάζ...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Λίγο πριν το τέλος της φετινής σεζόν είχε γίνει γνωστό ποια προγράμματα θα βγάλει ο ΣΚΑΪ τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη σφραγίδα του Τούρκου Παραγωγού. Και ενώ γνωρίζαμε ότι από Οκτώβρη θα δούμε ένα νέο παιχνίδι με τίτλο, "My man can",τα πράγματα φαίνεται πως άλλαξαν.Να σας θυμίσουμε πως πρόκειται για βραδινό εβδομαδιαίο show όπου τέσσερις γυναίκες τζογάρουν ποντάροντας πάνω στις ικανότητες των συζύγων τους, οι οποίοι καλούνται να περάσουν διάφορες δοκιμασίες για να δικαιώσουν το ποντάρισμα της γυναίκας τους και να αυξήσουν τα κέρδη τους ως ομάδα. 

Το My Man Can ανήκει στην τουρκική εταιρεία ,"Acun Medya", του Acun Ilicali, και είχε αποφασιστεί να βγει στο Α μισό από το κανάλι του Φαλήρου.

Το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com αναφέρει πως τελικά το συγκεκριμένο project "παγώνει" για την ώρα ,και δεν βρίσκεται στον προγραμματισμό για το πρώτο τετράμηνο της νέα σεζόν. Το αν ο Τούρκος με τα στελέχη του ΣΚΑΪ αποφασίσουν να το βγάλουν από τον Φεβρουάριο του 2018, είναι κάτι που θα αποφασιστεί στο προσεχές διάστημα.



Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !