Όλο το παρασκήνιο! Έτσι οδηγήθηκε η Ελεονώρα εκτός ΣΚΑΪ...

0

Αν και την προηγούμενη σεζόν ο ΣΚΑΪ κυρίως λόγω του «Survivor» βρέθηκε ξαφνικά στην κορυφή της τηλεθέασης, τον τελευταίο καιρό περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο σταθμό ενισχύοντας όσους
υποστηρίζουν ότι η επιτυχία τούς… έπεσε «βαριά» στο Φάληρο, και δεν μπορούν να τη διαχειριστούν και να τη διατηρήσουν. Η αλήθεια πάντως είναι ότι άλλα αποφασίζουν τη μία μέρα… και άλλα την άλλη.

Όπως για παράδειγμα με τη μεσημεριανή εκπομπή, η οποία είχε κανονιστεί να βγει στον αέρα τον Σεπτέμβριο με παρουσιάστρια την Ελεονώρα Μελέτη. Να θυμίσουμε μάλιστα ότι με τις… ευλογίες του σταθμού η παρουσιάστρια πριν από μερικούς μήνες είχε μιλήσει σε συνέντευξή της για την infotainment εκπομπή που θα παρουσίαζε καθημερινά, από τις 3 έως τις 5. Για την εκπομπή αυτή είχαν γίνει πολλές συναντήσεις, πολλές επαφές και όλα ήταν έτοιμα, ενώ αξίζει να αναφέρω ότι η Μελέτη είχε αρνηθεί πρόταση του ALPHA αλλά και ότι στελέχη του ΣΚΑΪ είχαν… μπλοκάρει και πρόταση που ήθελε να της κάνει το STAR, αφού εκείνη την περίοδο οι σταθμοί Φαλήρου και Κηφισιάς εξέταζαν σχέδιο εμπορικής συνεργασίας και συγκατοίκησης!

Στην πορεία, λοιπόν, και μετά τις αλλαγές στη διοίκηση του σταθμού η θεματολογία της εκπομπής από infotainment έγινε… life style, αλλά και πάλι η συμφωνία με τη Μελέτη ίσχυε! Κι αυτό αφού είχαν… βολιδοσκοπήσει την παρουσιάστρια αν ήθελε να μην κάνει τη συγκεκριμένη εκπομπή αλλά να παρουσιάσει το καινούργιο ριάλιτι, το «My stylerocks» και είχαν εισπράξει την αρνητική της απάντηση.

Όλα ,όμως, είχαν πάρει τον δρόμο τους… ή τουλάχιστον έτσι έδειχναν, γιατί φαίνεται ότι το «όχι» της Μελέτη στο ριάλιτι δυσαρέστησε την τωρινή διοίκηση του σταθμού που αν και η συμφωνία ήταν «κλεισμένη» τελικά πριν από λίγες ημέρες ,της ανακοινώθηκε ότι δεν θα κάνει την απογευματινή εκπομπή. Βέβαια, αν και αθέτησαν τη συμφωνία για την απογευματινή εκπομπή έφεραν πάλι στο τραπέζι την πρόταση για το ριάλιτι και για ακόμη μία φορά εισέπραξαν την αρνητική απάντηση της παρουσιάστριας.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφέρω ότι παρά την αθέτηση της συμφωνίας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου υπάρχει σύμβαση του ΣΚΑΪ με τη Μελέτη η οποία λήγει τον Ιούλιο του 2018, αλλά είναι σίγουρο ότι η παρουσιάστρια θα αποχωρήσει από το κανάλι του Φαλήρου επιλέγοντας το… βελούδινο διαζύγιο! Τέλος, αξίζει να αναφέρω ότι την τακτική «ολημερίς το χτίζουνε, την άλλη το γκρεμίζουν» φαίνεται ότι ακολουθούν και σε άλλες εκπομπές οι οποίες ναι μεν ήταν αποφασισμένες(βλ. για παράδειγμα το σχετικό ρεπορτάζ για το αιφνιδιαστικό πάγωμα της Ντορέττας), αλλά όπως φαίνεται θα αλλάξουν… και σε πρόσωπα!

Νewsit.gr- Γρηγόρης Μελάς


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !