Άννα-Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια»

Unknown
0

Η Άννα- Μαρία Παπαχαραλάμπους με αφορμή τον ρόλο της στη σειρά «Σαν οικογένεια» μίλησε για την απιστία και το πώς θα αντιδρούσε η ίδια.


Σε παρακολουθούμε από τη συχνότητα του Alpha στη σειρά «Σαν οικογένεια»...

«Τα γυρίσματα της σειράς έχουν ολοκληρωθεί για μένα εδώ και καιρό, αφού έγιναν στην Κύπρο, όπου και προβλήθηκε αρχικά π σειρά, και τώρα την παρακολουθούμε και από τη συχνότητα του Alpha. Κάνω τη Νίκη, μια παντρεμένη γυναίκα που δεν έχει παιδιά και, παρότι φαινομενικά η ζωή της είναι τακτοποιημένη, στην πραγματικότητα δεν είναι έτσι τα πράγματα και χωρίς να το επιδιώκει βρίσκεται σε μια σχέση μπλεγμένη με έναν νεότερο άνδρα»

Υποδύεσαι μια γυναίκα άπιστη. Τι οδηγεί μια γυναίκα στην απιστία;

«Δεν ξέρω αν στους ανθρώπους μπαίνουν τίτλοι για να χαρακτηρίσουμε μια γυναίκα άπιστη, αλλά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή πού συναντάμε τη Νίκη, ναι, είναι άπιστη. Ένας άνθρωπος, για να μπει στη διαδικασία να κάνει απιστία, μπορεί να έχει δέμα επιβεβαίωσης, να υπάρχουν ανασφάλειες ή πραγματικά να έχει ερωτευτεί έναν άλλον άνθρωπο, θεωρώ ότι είμαστε άνθρωποι και πως ίο λάθος για έναν άνθρωπο είναι σωστό για έναν άλλον»

Εσύ πώς θα διαχειριζόσουν την απιστία στον γάμο σου!

«Σε αυτά τα πράγματα δεν θέλω να λέω μεγάλα λόγια» γιατί θεωρώ πως κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα στην προσωπική διαδρομή που να μην αφορά στο κοινωνικό γίγνεσθαι. Οπότε δεν ξέρω τι θα μου συνέβαινε, αλλά και για ποιο λόγο, δεν ξέρω και πώς θα αντιδρούσα αν μάθαινα πως με απατούν», δήλωσε στην εφημερίδα Ειδήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !